Oldal kiválasztása

A Bruce Willis és James McAvoy főszerelésével készült thriller 40 millió dollárt forgalmazott a hétvégén és 47 millió dollárt fog hozni a négynapos ünnepen a jegypénztárakban – írta iparági becslésekre hivatkozva a Variety.com.

A sebezhetetlen című 2000-ben bemutatott filmje valamint a 2017-es Széttörve című alkotása folytatását M. Night Shyamalan maga finanszírozta, a 20 millió dolláros költségvetésű film forgalmazást azonban az Universalra bízta az Egyesült Államokban és a Buena Vista Internationalra külföldön. A bemutató hétvégi forgalmazás kissé elmarad ugyan a Universal várakozásaitól, de a film így is a harmadik legnagyobb januári bemutató-hétvégi bevételt hozta az észak-amerikai mozikban.

A januári hosszú hétvégén rendszeresen több új filmet is bemutatnak a stúdiók, ám ezen a hét végén meghagyták a teret az Üvegnek.

Ezért az Életrevalók alapján készült amerikai film, a The Upside második hétvégéjén is erős, 15,67 millió dolláros jegyeladással büszkélkedhet, a hosszú hétvégén a becslések szerint 19,5 millió dollárt fog forgalmazni, amivel 47,82 millió dollárra nő hazai bevétele.

A jegyeladási lista harmadik helyére a tengeri szuperhősről szóló film, az Aquaman került, a Jason Momoa főszereplésével készült film forgalmazása ötödik hétvégéjén 10 millió dollárt jegyzett, és ezzel a jegyeladások már meghaladták a 300 millió dollárt az észak-amerikai mozikban.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!