Oldal kiválasztása

Újabb nagy bulira készül a Hotel Transylvánia kis csapat, hogy mi jól szórakozzunk. Mivel a Hotel jól megy rengeteg a dolga Mavesnek és Draculának. Épp egy esküvő kellős közepébe csöppenünk, ahogy nem minden úgy sül el, ahogy gondosan megtervezték. Maves foglal egy szörnyhajóutat az egész családnak.


A kikötő ahol fel kell szállniuk az óriási hajóra a Bermuda-háromszög. Vicces repülőut vezet oda. A Legacy nevű hatalmas hajó minden luxust kiszolgál, amire egy szörny csak vágyhat. Farkaskomáéknak van gyerekmegőrző.  Ráadásul a hajó kapitánya egy nagyon csinor Erika nevű nő. A csinos kapitány azonnal dingbe ejti Dracit, aki innentől kezdve tök idiótán viselkedik, számos nevetést és szekálódást előidézve.

Csakhogy Erika nem akárki. Van Hellsing déduokája. S mint tudjuk, a vér kötelez. Hát még a családi hagyományok.  Ezért dédapjának tett ígéret ellenére, Erika folyton ki akarja nyírni Drakit, nulla sikerrel.  Minden próbálkozás a hajó út alatt kudarcot vall, és Erika kezdi belátni, dédapjának igaza van, Dracula veszélyes ellenfél. De nem csak ezt veszi észre, hanem számos jó tulajdonságát is.

A hajó célállomása Atlantisz szigete, ahol egy titkos szörnyek elleni fegyver van elrejtve. Míg a szörnyek lazulnak, Erika nekiáll megkeresni a fegyvert, a szerelmes Drakula meg követi és megmenti, amikor az egyik csapda majdnem megöli a nőt. Aztán újra és újra megmenti, míg csak el nem éri Erika a fegyvert, ami nem igazán látszik fegyvernek.

Mavesnek azonban rossz érzései vannak a nővel kapcsolatban és letámadja az apját, mire Dracula bevallja, hogy volt Ding. Másodszor is. Maves bocsánatot kér az apjától és arra biztatja, hogy beszélje meg a dolgokat Erikával, aki korábbi beszélgetésükkor faképnél hagyta Draculát, mondván, neki nem jönnek be a szörnyek.

Csakhogy az esti buli elég felemásra sikeül. Megjelenik Van Helsing és Erika kénytelen színt vallani.  Draculát összetöri a felismerés, ezúttal becsaptál. Van Hellsing használja a titkos fegyvert, ami igazából egy dallam amivel irányítani lehet egy óriási polipot. A polip tombolni kezd és elkezdi lerombolni a bulihelyet, de amikor Drakulával végezne Erika közbelép és megmenti.

A szerelmes nő inkább a szörnyeket választja és egy remek dj párbajban Drakula és a veje legyőzik Van Hellsinget. Miútán a gonosztevő megbánja bűnét hatalmas buli kerekedik. Az utazás után Erika beköltözik Draculáékhoz, aki újra boldog.

Az a véleményem, hogy sokkal jobb lett mint a második rész. Jó zenéket választottak, kellően látványos lett és igazán őrülten mókás. Kedvencem a kis házikedvenc Csuri/Bob lett, aki egy cuki kiskutya és kb háromszor akkora mint maga Dracula. Állandóan bolondozik és ha ugat minden és mindenki tiszta nyál lesz. Egyszerűen nem lehet nem imádni.

Szerző

M. H. Sethembahttps://mhsethemba.blogspot.com/
Korábbi szerkesztő