Oldal kiválasztása

Yamada-kun, a főhősünk nem átlagos diák, hanem a suli legmegátalkodottabb diákja. Nem csak igen egyszerű lélek, de pokolian erős, ezért a legtöbben félnek tőle.


Történetünk kezdetekor az istencsapását szidja az egész tanári kar előtt az osztályfőnöke, majd hogy még jobban megalázza, Shiraishihez hasonlítja, aki egy igazi mintadiák. Legközelebb a lépcsőn futnak össze és egy aprócska baleset folytán Yamada szegány lányra esik, úgy, hogy az ajkaik összeérnek.

Amikor a fiú magához tér, megdöbbenéssel fogadja, hogy a szalmaszőke, helyes leányzó, Shiraishi bőrében van. Totális frászban megekeresi a saját testét és bár a lány tiltakozik, megpróbálják megnemtörténté  tenni a dolgot. Akárhányszor lezuhannak a lépcsőről nincs változás, mire a lány meg meri említeni a csókot. Azonnal testet cserélnek.

Hamar rájönnek, hogy ez az apró képesség bizony mindkettőjüknek igen jól fog jönni, ezért valamilyen furcsak oknál fogva közös útba vágnak bele. Ha Yamada elakad a tanulással Shiarishi átveszi a helyét és megcsinálja helyette. Addig Yamada a lány bőrében szerez barátokat Shiraishinek.

Hamar lebuknak a diáktanács egyik tagja előtt, aki hamar beszáll a játékba és megnyitják a Természetfeletti Tudományok Klubját, ahol akad egy váratlan vendégük. Itou szeretne belépni a kluba, amit először nem akarnak a többiek, végül aztán befogadják, amikor látják, hogy milyen rossz a lány helyzete. Hamar lebuknak testcserélgetés közben, mert mindig meg kell csókolniuk egymást, és Itou nekilát, hogy Yamada segítségével felkutassa az iskola többi diákja között a boszorkákat.

Arra, hogy többen vannak véletlen jönnek rá. Bár képes használni a boszorkák erejét, Yamadára azonban nem hatnak, így amikor Odagiri megcsókolja, a csábító bűbáj pont visszafelé sül el és Odagiri lesz szerelmes Yamadába. Eldöntik, hogy felkutatják az összes boszorkát, bár fogalmuk sincs róla, hogy hány lányt keressenek. Hamar rájönnek, hogy ahol egy probléma van, ott igen gyorsan előkerül egy csinos kis boszorka is.

Az is kiderül hamar, hogy heten vannak, de nem értik miért titok a hetedik boszorka neve. Amikor megtudják ki az, nagyobb slamasztikába kerül Yamada, mint eddig bármikor. Mindent megtenne, csak azért, hogy visszaállíthassa a dolgokat olyanra, mint a hetedik boszorka előtt volt. A szálak a hidegvérű diáktanács elnők kezében futnak össze, aki teljhatalommal irányítja az életüket.

Igazi aranyos, csajos anime. Nagyon vicces helyzetek alakulnak ki a testcserékből és egyéb mágikus dolgokból. Igazán klassz, ütös kis openingje van. Nagyon jókat lehet nevetni Yamadán, aki fejjel a falnak típus és amit nem képes elintézni erővel, azt minden áron el akarja intézni. Nem rest hozzá bevetni a megismert boszorkák képességeit is. Kalandjai közepette szerelmes lesz a csendes, kedves Shiroishobe, de vajon mennyit képes feláldozni, hogy ezt a szerelmet meg is tarthassa.

Szerző

M. H. Sethembahttps://mhsethemba.blogspot.com/
Korábbi szerkesztő