Oldal kiválasztása

 

Na, hát az úgy volt, hogy két autóval megindultunk haknizni… Mivel is? Meg hogy? Cosplayes fellépés? Alma együttes, Korda Gyuri és a Generation of Legends vár ebben a cikkben, úgyhogy kukkantsatok bele!
Aki még nem ismer minket, a Generation of Legends csapatával egy League of Legends cosplayes Girls’ Generation tánc cover banda vagyunk, és már jó ideje készülünk egy nagy debütálásra. Az anyagi, távolságbeli és egyéb problémák miatt még mindig nem vagyunk teljesen készen, de egy nagyon jófej, összecsiszolódott csapat lettünk, és nemrég meg is kaptuk az első meghívásunkat. HPetra Photography néven futó kedves fotós lány invitált meg minket a 8. Nyáregyháza Fesztiválra, mint cosplayer vendégeket, akikkel lehet képeket készíteni, beszélgetni a játékról, a cosplayről. Mivel már régóta gyakorolunk, úgy gondoltuk, egy ilyen rendezvény ideális lenne egy 0. fellépésre, ahol egy táncot is bemutathatunk. Így aztán egy pici műsorral készültünk az eseményre, lelkesen szerveztünk és gyakoroltunk.

A helyszínre két autóval érkeztünk, nyolc táncos, a mindenben segítőkész menedzser, Grizzly Davidson, és a szuper fotós, Cathy Cosplay and Photo, aki elvállalta, hogy fényképezi a csapatot. Csak késő délután volt esedékes a fellépésünk, de már reggel megérkeztünk, hogy megnézhessük a színpadot és a technikát. Sajnos a mikrofonok beállítására már nem maradt időnk, mivel a technikusoknak nagyon sok mással is kellett foglalkozniuk.

A helyi szervezőségről csak pozitívat tudok mondani. Mindenki nagyon kedves volt, teljes mértékbe kifizették az útiköltségünket, még a vidékiek vonatjegyeit is, továbbá kaptunk mindannyian egy-egy adag meleg ebédet süteménnyel. Az étel kifogástalan volt, mindannyian csak ott csodálkoztunk, hogy egy ilyen falunap-szerű rendezvényen ilyen minőségi cuccot kapunk. Öltözni az óvodában volt lehetőségünk, ami a legszebb óvoda volt, amit eddig láttunk. Ez egy “ökovi”, ahol a gyerekeket a környezettudatos életre nevelik, és ilyen programokat, kézműves feladatokat szerveznek. Még mini Teslákat is vezethetnek a kis lurkók!

A fellépésünkre az Alma együttes után került sor, amit véleményem szerint valaki imád, vagy nem bír elviselni, én az utóbbiba tartozom. Ennek ellenére jó kis showt csináltak, majd rövid pakolás után mi következtünk. Galaxina és DianaSaw, akik a MondoConon már begyakorlott műsorvezetők, kicsit meséltek a csapatunkról, majd a tervezett debütáló számunkból, a Genie-ből adtunk elő egy részletet. Szerintem ennek volt a legnagyobb sikere. ezek után DianaSaw és én énekeltünk egy pörgősebb számot, a Twinkle-t, majd Dya Smiling mutatott be egy nagyon vagány tűztáncot. Átvezetésként megint énekeltünk, ezúttal egy líraibb dalt, a Lost in Love-ot, ami talán a legkevésbé volt sikeres az összes közül, egy ilyen energikus műsorban kicsit leül a hangulat egy lassú számnál, de gyakorlásnak mindenképp jó volt. Zárásként pedig Scope adott elő egy szóló táncot, Ő ugyanis a mi fő táncosunk, nagyon tehetséges, és a helyszínen is nagy sikert aratott a BTS – Mic drop koreográfiájával.

A fellépés előtt és után is nagyon sokan jöttek oda fotózkodni velünk, sok fiatal ismerte meg a karaktereket, és örült, hogy láthatja kedvenc játékát megelevenedni. A laikusoknak is tetszett a sok “matrózlány”, a gyerekeknek pedig a sok színes haj, és Galaxina, akire azt hitték, hogy cica.

A szervezők nagyon elégedettek voltak a munkánkkal, számítanak ránk jövőre is, mi pedig nagyon hálásak vagyunk nekik, továbbá Petrának, akinek eszébe jutottunk, Cathynek, amiért nem csak fotózott minket, de még szuper ötleteket is adott, és Macinak, aki mindent, de tényleg mindent intézett nekünk. Emellett nem csak rutint szereztünk, de csapatépítésnek is tökéletes nap volt. Jobb első fellépést nem is kívánhattunk volna!