Oldal kiválasztása

Ismét egy eléggé labilis témába vágtam bele a fejszémet. A History’s Strongest Disciple Kenichiben annyi a mester, mint égen a csillag. Eltérő harci stílusaik miatt meg lehet őket olyan szinten összehasonlítani, ha pedig a kor alapú bölcsességet vennénk alapul, akkor erősen a 90+-os  gárda vinné a dobogót. Így marad a már jól megismert válogatós játék.

5.Mikumo Kushinada

A kortalan kinézetű hölgy, kinek keblei nem ismerik azt a szót, hogy gravitáció a legerősebb női harcos a HSDK- berkein belül. Egyedi technikájának köszönhetően képes fiatalos kinézettel rendelkezni (holott van olyan öreg, mint Hayato) valamint harci stílusa olyan, hogy a számára csak ifjonc nagymesterek is kétszer meggondolják ellene a harcot.

  1. Kensei Ma

Avagy a perverz papus. Kensei többszöri látásra is egy vén kéjenc, aki lépten-nyomon képeket készít, kukkol, vagy éppen tapiz – még harc közben is. Ennek ellenére tudjuk róla, hogy egy hűséges férj és odaadó apa, aki bárkit képes laposra verni a jó ügy érdekében – még a saját bátyját is ha kell.

  1. Silkwat Jenazad

A démoni nagymester. Bár a vele kapcsolatos fejezetekben eleinte nem éppen a pozitív oldalát mutatták a pencak silat mesternek, egy idő után kiderül, hogy minden kegyetlenkedése és szemét húzásai ellenére a népe felnézett rá, a tanítványa apjaként szerette – mert ő pont az a harcos, aki abba őrült bele sajnos, hogy már nem volt kivel harcolnia.

  1. Apachai Hopachai

A Ryozanpaku Muay Thai nagymestere, a halálisten (egyben lélekállatom), a jószívű harcos, kinek ütése garantált halált hoz – ennek ellenére Apachai a legjószívűbb személy talán az egész sorozatban. Az idő nagyrészében gyermeki naivitással tekint a világra, imádja a gyerekeket, az állatokat – valamint természetesen a barátait. Apachai karaktere miatt kezdtem el gondolkozni azon, hogy beruházok pár muay thai edzésre.

  1. Akira Hongo

Avagy az animék Bruce Wayne. Az eléggé antiszocális karate nagymester bár a Satsujinken (a Gyilkos Ököl) útját járja – egy idő után kiderül, hogy nem a vérengzés és a gyilkolás miatt teszi. Vannak elvei, hű az adott szavázos, és bár nem mutatja ki az idő legnagyobb részében, aggódik – és persze kesztyűt is húz – a számára fontosak érdekében.

  • James Shiba

Ez a gyárkémény azért volt érdekes színfoltja a sorozatnak, mert ő volt az első, aki igazából egy “nyugati” harcművészet képviselője nagy mester kiadásban – ami esetében a boxolást jelenti. Valamint sérülései ellenére még most is egy veszélyes ellenfél, hatalmas állóképességgel és elszántsággal.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.