Oldal kiválasztása

Egy kicsit felemásra sikeredett ez az epizód, és úgy érzem, mintha annyira akarnák a készítők fokozni a nagy csatát, hogy elfelejtették, azt bizony elő is kell készíteni nem csak bedobni az utolsó pillanatban.

Sara, miután szakított Avával, egy kis pihenésre vágyik, ám ez nem valósulhat meg, mivel Gary az időhivatalból szól, hogy napok óta nem ment be Ava dolgozni. Sara, Ray és Gary meglátogatják Ava szüleit, hogy kiderítsék, mi van az Időhivatal új vezetőjével, ám ott komoly meglepetéssel találják szembe magukat, és Sara exének eltűnése sokkal komplikáltabbá válik. A trió a tiltott 2213-ba utazik, hogy kiderítsék, miért is lett elzárva ez az év az idővonalról, és hogy mi köze lehet Avához, de amit abban az évben találnak, az jóval komolyabb gondokat szül, mint azt képzelték.

Eközben a hajón Zari próbálja oktatni Micket a tűztotem használatára, ám a lány közel sem a türelméről híres, míg Mick meg nem arról, hogy követi a szabályokat vagy a parancsokat. Eközben Nate fogságba esik, és olyan információk birtokába jut, ami mindent megváltoztathat.

Bármennyire is élveztem a mostani epizódot a beszólásaival, geekségével és akciójával, ez valójában egy gyenge filler, ami igyekszik három vasat is tartani a tűzben, de valójában egyiket sem sikerül neki. Nevetséges módon, a legkevésbé érdekesnek számító Zari-Mick jelenetsor az, ami igazán érdekes, és ami rendkívül jól lett összerakva. A két személyiség annyira különbözik egymástól, hogy azzal már szinte hasonlítanak (igen tudom, ez is egy paradoxon).

Az előző héten Sara és Ava szakítottak, amit nagy nehezen, de azért sikerült lenyelni, de ez az indokolatlan titok Ava múltjában, és a Sarával való mostani kommunikációjuk rendkívül elcsépelt, és valamelyest klisés – komoly nem lehetne, hogy valaki csak úgy normálisan válik vezetővé, és nincs mögötte semmi extra?

Nate túszul ejtése, nos, khm, pocsék, mármint irdatlanul nagy baromság, és azon túl, hogy az alkotók most kőkeményen az írói önkényhez nyúltak, tényleg semmi értelme.

Kicsit szomorú vagyok, mert azt hittem, a finálé visszaszámlálása már elkezdődött, de az eheti epizód csalódást keltően nem vitte előre a történetet – persze vicces volt, meg a maga nemében mutatott egy kis karakterfejlődést, de azért ennél jobb minőséget szokott hozni a Legends of Tomorrow stábja.

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.