Oldal kiválasztása

Nagy átlagban kétfajta gyerek szokott előfordulni a vásznon, mint ellenfél. Az egyik a hosszúhajú vízihulla kategória, a másik pedig a démongyerkőc – bár a kettő sokszor keresztezi egymást. Nem úgy mint az Ash vs Evil Dead eheti epizódjában, ami a Baby Proof névre hallgat.

A cselekmény egy az egyben ott folytatódik, ahol az Unfinished Business abbamaradt: Ash a második epizódban megismert hölgy, Natalie (Samantha Young) küzdenek az életben maradásért egy démoni pisissel szemben, addig Kelly megpróbálja megmenteni az időközben megszállt  Pablo-t. Persze Pablo-t és az ő hős Brujo-át sem kell félteni, mind az élők mind a túlvilág harcol a fiú lelkéért, hogy tovább segíthesse a kiválasztottat – akit időközben pépesre ver egy játékkacsával rohangászó kölök.

Ritka, hogy én ilyesmit mondok, de ez most tipikusan az az epizód volt, ahol nem Ash volt a középpontban. Persze ő a főhős meg minden, de az ő kis kergetőzése messze nem volt annyire érdekes – inkább csak vicces – mint az, ahogy Pablo próbált küzdeni azért, hogy visszatérhessen az élők világába. És itt köszönném meg  készítőknek, hogy ha csak pár perc erejéig, de visszahozták Brujo-t, aki már az első évadban is ha nem is sok ideig, de egy jelentős szövetségese volt a srácoknak.

Kelly-nek is voltak komoly megmozdulásai – ami nem csoda, végül is az egyik szerette élete tét -, de azért látszódik,hogy őnála se kezd minden teljesen rendben lenni. Brandy és a stoppos hölgy adták a kötelező  sikoltozást és jajveszékelést, de az í-re a pontot Ruby megjelenése jelentette, aki ismét csak szövi terveit – és most már nem tudni pontosan, hogy Brandy kinek hisz jobban.

Nagyon eseménydús és izgalmas volt a Baby Proof, ám sajnos nagyon érződik rajta, hogy az ez egy átkötő epizód, mert bár bontott pár szálat amit az Unfinished Business kezdett meg, de jópárat átvitt, hogy azt majd a The Tales of the Rift fejtse majd ki jobban – és kifogástalanul adta át a fáklyát neki.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.