Oldal kiválasztása

Ahogy már a múlt héten is sejtettem, az Elvis Presley kaland egy utolsó pihenőnap volt a sorozat történetében, mert a mostani epizódban jócskán belehúzunk az eseményekbe. A csapat olyan ellenséggel nézz szembe, amilyennel korábban még sosem, és hiába van itt a sötét varázslatok mestere, van, amikor már ő is kevés a feladathoz.

Sara folyamatosan hallja a Halál totem hívását, ami érdekes dolgokat suttog a fülébe, és végül ráveszi a kapitányt, hogy vegye magához, és váljon totemhordozóvá. Azt azonban nem tudta Sara, hogy a hat totemből egyedül a Halál totem, és az azt tisztelő nép állt Mallus mellett, míg a többi harcolt ellene. Sarát hatalmába keríti Mallus, és elzárja őt a világok közötti síkra, ahol anno a kis Nora is rekedt.

A csapat minden erejével azon van, hogy legyőzzék a kapitányt, ám ő a totem nélkül is szó szerint legyőzhetetlen, pláne egy ekkora erővel együtt. Ava, mikor tudomást szerez a dologról, elindul megkeresni Constantine-t, aki persze azonnal beszáll a küzdelembe, vagyis szállna, ha bármelyiküknek lenne bármi fogalma arról, hogy éppen hol és mikor vannak a Legendák és az Időlovas.

Először is had adózzak a The CW oltárán, amiért ismét elhozták az egyik kedvenc szereplőmet, Constantine-t, és akinél még mindig reménykedem, hogy a nemsokára elstartoló animációs sorozat mellett ismét élőszereplős széria is készül.

A mostani epizód jócskán előrevitt minket a történésben, a totemek érdekes kapcsolatába is bepillantást nyerhettünk, miközben arra is kezd fény derülni, hogy az anakronizmusok és a totemek is összekapcsolódnak, úgy nagyjából mindennel. Érdekes volt látni, hogy a totemek miként hatnak az Időlovas legénységére, és hogy micsoda titok is rejlik mindenben és mindenkiben.

A megszállt Sara hihetetlenül veszélyesnek bizonyult, igazi jutalomjáték lehetett ez Caity Lotznak, akinek egy remek sminket is összeraktak a sorozat alkotói, és aki az utolsó jelenetben képes volt megríkatni is – szégyelld magad John, meg a tanácsod is!

Az újonnan megszerzett képességek és tudás fényében igazán nagy csata vár Legendáinkra!

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.