Oldal kiválasztása

Egy hónap szünet után visszatért kedvenc gyerekzsenink, a mostanra már megszokott bájos humorával. A Young Sheldon eheti részében megtudjuk, hogy került Mary a templomhoz dolgozni, és hogy mi történik, ha a kilenc éves Sheldon egyedül marad otthon.

A templomnak szüksége lenne egy részmunkaidős irodai alkalmazottra, Jeff atya szerint pedig erre Marynél nincs is alkalmasabb személy. Sheldon anyja szívesen vállalná is a feladatot, de George lehűti a lelkesedését, jelezve, hogy emiatt az ikrek iskola után felügyelet nélkül maradnának. Mivel George iskola után edzést tart, és Mimó sem szeretné a délutánjait gyerekfelügyeletre beáldozni, ezért elsőre esélytelennek tűnik a helyzet. Hosszas vívódás után azonban arra jutnak a szülők, mégis megér egy próbát a dolog, ezért úgy döntenek, letesztelik, hogy viselik a gyerekek a délutáni egyedüllétet. Spoiler alert: nem jól.

A hazajutás még akadálymentesen zajlik, de utána Sheldon és Missy számára egyik kihívás követi a másikat. Elsőként egy betörővel kell szembeszállniuk – akiről persze kiderül, hogy csupán a srácokért aggódó Mimó sertepertélt a ház körül-, majd Sheldon ujjába kerül szálka. Missy rámutat, hogy ha most felnőtt segítséget kérnek egy ilyen apróság miatt, akkor később sosem lesznek egyedül hagyva, ezért kénytelenek egyedül megoldani a problémát, ehhez egyik szabályt szegve meg a másik után: bemenni a szülők szobájába, kutatni a holmik közt, hazudni a telefonba, kiönteni a whiskey-t…

Ismét egy tökéletes kis gyöngyszemet kaptunk, kellően pimasz és csintalan, de imádnivaló Missy-vel, lelkiismeretes, saját szabályai fogságába esett Sheldonnal, és egy átlagos texasi többgyerekes család tipikus problémáival – épp az ilyen epizódok teszik nagyon szerethetővé az egész szériát.