Oldal kiválasztása

Így visszanézve az éveket, rengeteg játékkal találkoztam életem során. Voltak, amik meghatározták mai ízlésemet, mások majdnem elüldöztek és volt egy elenyésző részük, amik igazán a szívemhez nőttek.

 

 

  1. State of Decay

Itt nem mondhatom azt, hogy ide akármelyik zombis játék jöhetett volna – mert nem. Szeretem a Resident Evilt, a Dead Island-et és a Zombie-t, de a mai napig a legkedvesebb zombis-túlélős játékom a State of Decay marad. Remek történet, hatalmas bejárható világ, veszély minden sarokban és nem kevés kompetens túlélő karakter – akiknek már szinte lelke van. Csak imádni tudom.

  1. Path of Exile

Ha kell valami darkos, elvont és ijesztően jó világképpel rendelkező világ, akkor nagyon kevés játék tudja elmondani magáról, hogy egy szinten van a Path of Exile-al. A történet amilyen hosszú, olyan eseménydús és fordulatos, egyszerre jó a solo és a csapatjátékosoknak, valamint – mélységgel rendelkezik minden egyes dolog, ami elhangzik a játékban.

  1. WildStar

Kettő horror után most következzen egy sokkal vidámabb és színesebb játék. A WildStar nagyon hamar megfogott és nem volt hajlandó elereszteni a világával, a harcrendszerével és a nem kevés fejlődési opcióival. Ez volt egyike azon három szerepjáték közül, ami maradásra és bizalomra tanított a többi mmorpg-vel szemben.

  1. Fallout New Vegas

Avagy a nagy öreg, aki a pályán tartott. Már félek a steam-re felnézni, hogy mennyi órám és végigjátszásom van ebben a játékban de annyit mondhatok: van akinek Középfölde, másnak a Roxfort jelenti a második otthont – nekem pedig a Mojave sivatag 2281-ben.

  1. Tomb Raider játékok

Mert mindennek van egy kezdete. Az én korai gamer létemet a Tomb Raider játékok indították el, és bár voltak olyanok, amiken erősen húztam a szemöldököm (Angel of Darkness), minden egyes darabját a szériának kivétel nélkül szeretem és borulok térdre az alkotók előtt,  hogy nem csak nekem, de sok millió játékosnak is a gyerek vagy éppen a fiatalkorának egy meghatározó elemévé vált Lara Croft kalandjai.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.