Oldal kiválasztása

Igen, a név kissé csalóka, hiszen a Hots a Blizzard többi játékainak karaktereit hozza el nekünk MOBA harcos formába, nem pedig egy különálló játék saját harcosokkal. De, ahogy a korábbi cikkben említés esett erről, pont ez a legnagyobb pozitívuma is ennek a játéknak – jó harcok és még jobb karakterek.

  1. Malthael

A Diablo-univerzum angyalkája talán az egyetlen olyan assassin karakter, akivel hajlandó vagyok róni a Nexus világát. Illidan-nal miatt korábban már égettem meg a kezem és Alarak is még eléggé halandó a kezeim között, Mal-el ellenben a legtöbb bunyóban képes vagyok életben maradni és az ellent gyorsan átsegíteni a túlvilágra. De mellé sem árt sosem egy jó healer.

4.Zagara

Avagy a bogaras néni. Vagy bogárnéni. Zagara-t kimondottan azért szeretem, mert soloban is képes vagyok vele huzamosabb ideig feltartani vagy borsot törni egyszerre több ellenfél orra alá, valamint az utazós ultija miatt ha kell villámgyorsan a társaim segítségére tudok sietni.

3.Ana

A Paladins-ban Jenos révén valamilyen formában sikerült hozzászoknom a support harcosok használatához, és ennek Ana a legjobb példája. Bár korábban Utherrel csapkodtam az ellent és védtem társaimat, Ana sokkal mobilisabb és sokkal nagyobb gyógyítást tudok biztosítani a társaimnak, mint az Ezüst Kéz első emberével. Az már merőben más könyvgerinc, hogy a biztos gyógyításhoz a nem annyira kacskaringósan mozgó társak is kellenek.

2.Alexstrasza

Valószínüleg a Hots az egyetlen olyan játék, ahol nem egy, hanem egyenesen kettő healer-el is remekelek. A sárkánymama gyógyít, két képessége révén is képes dühöngő sárkányként felmosni a pályát – és ezzel egy időben életben tartani a társait. Sajnos nagy erejének hátránya ugyanaz, mint az Overwatch gyógyító hölgyének – közel kell tartani a társakat.

  1. Johanna

Ő az egyetlen a listáról, akinek a magas helyezése nem ért váratlanul. Johanna igaz nem kaphatná meg a legnagyobb sebzést kiosztó hős díját, de minden mással rendelkezik amivel egy warrior képes támogatni a társait. Blind, Stun, valamint képes saját magát hihetetlenül sokáig életben tartani és több ellenfél ellen is biztosan állni. Emelem poharam.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.