Oldal kiválasztása

Vannak olyan időszakok, amikor valósággal vadásznom kell azért, hogy találjak valami régi kedves zenét, máskor meg elég felcsapnom a zenelejátszóm  adatait és egy perc nem sok, annyi sem kell ahhoz hogy összeálljon egy újabb ötösfogat.

  1. Kuroshitsuji Undertaker Character Song (Taisou gikyou)

Az egy dolog, hogy imádon Junichi Suwabe hangját minden mennyiségben, de amit ennél a karakternél leművel, arra nincsen megfelelő magyar fogalom. Undertaker karaktere bizarrságával és haláli stílusával vált egyikévé azon kevés karakternek a Kuroshitsujiból, akit kedvelek – és ez a dal remekül is bemutatja az okokat is.

  1. Bleach Opening 4Tonight, Tonight, Tonight

Őszintén szólva, már nagyon régóta nem néztem Bleach-et, így ez az opening bennem inkább nosztalgiát ébresztett, semmint azt hogy újra nézném Ichigoék kalandjait – ennek ellenére ez marad a legkedvesebb darabom az anime nyitózenéi közül

  1. Eyeshield 21 Ending  2 Blaze Away

Amikor az ember lánya már kezdi azt hinni, hogy ez az anime csak válogatott állatságokkal és Hiruma Yuuchi alapú mágneses térrel rendelkezik, akkor csendül fel ez a komolyabb hangvételű ending és egyszerre minden karakter más színben tűnik fel – és egy sokkal határozottabb, elhivatottabb érzés lesz úrrá a nézőn is.

  1. ClaymoreIrene Character Song (Shippu)

Irene karaktere akármennyire is tűnik egy Terminátorhoz hasonlónak, valahogymindig is kitűnt a többi claymore közül: egyszerre volt közöttük a leggépiesebb, egyben valahogy Teresa mellett belé szorult a legtöbb emberség is.  Ez a character song is egyszerre gyors és hirtelen ritmusú, mint Irene, mégis érződik benne az a megfontoltabb gondolkodás, amit kevesen mondhatnak el magukról a Claymore karakterei közül.

1.Digimon Tamers Ending 2 – Days – aijou to nichijou

Szerintem már sok animénél mondtam, hogy a gyerekkoromat jelenti, és ez a Digimon Tamers-nél sincsen másképp. Így visszatekintve, meg talán már régebben is érezni lehetett, hogy azért némileg komolyabb húrokat pendít meg, mint a sima sorozat, de amivel ezt végképp bebizonyította nekem, az ez az ending – amitől a mai napig sírhatnékom támad, ha csak meghallom.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.