Oldal kiválasztása

 

Az elmúlt napok folyamán követhettük végig a Hi-Rez Expo keretein belül Paladins World Championship meccseit a különféle internetes médiákon keresztül, míg végül a tegnapi nap folyamán eljutottunk a döntőhöz, ahol a két európai csapat, a Natus Vincere (vagy röviden NAVI) és a FNatic csapat között zajlottak le a mindent eldöntő összecsapások.

Aki hozzám hasonlóan követte az eseményeket, annak nem árulok el sok újat azzal, hogy hosszas küzdelmek után  a bajnok csapat kiemelkedő teljesítménnyel a NAVI lett, így Spunkki már kétszeres bajnok, ugyanis  a tavaly győzedelmeskedő csapatban is a dobogó legfelső fokára állhatott – és ismét bizonyítást nyert az is, hogy Sha Lin karaktere minden helyzetben hasznos, és Makoa mindig bannolva lesz a fontos meccseken.

 

De nem csak ez történt a Hi-Rez háza táján:  a napokban beleláthattunk a hamarosan minden játékos által megtapasztalható Battlegrounds pályával, ahol egyszerre száz, csapatokba verődött játékos fog kíméletlenül egymásnak esni.  Kaptunk egy új flank hőst az édes Moji és Friends személyében, aki finom kis csemegévé képes változtatni az ellent. Végre láthattunk egy remek lore videót is arról,hogy miért van háború a Magistrate és a Resistance között,és hogy nagyjából melyik karakter melyik oldalán áll – vagy éppen egyiken se és öncélúan állt harcba.

 

Egy újabb virtuális lehetőségként hamarosan már telefonon is elérthető lesz a Paladins, Paladins Strike néven, ami a Mobákhoz hasonló felülnézetes kis elmebaj lesz, de gondolom az igazán ádáz rajongókat ez sem fogja visszatartani a letöltésétől. Persze jelentettek be még új pályákat, hátasokat, skineket és a karakterek képességeiben végbemenő változtatásokat, de ezekre még sajnos várnunk kell a legújabb frissitésig.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.