Oldal kiválasztása

Nem is igazán tudom, mire számítottam a Hulu új sorozatától, de abban biztos vagyok, hogy nem erre – és bizony manapság jólesik, mikor a sorozatok fogják az unalomig ismert frázisokat, és kidobják a kukába!

Josh Futturman (Josh Hutcherson) a legnagyobb hős, akit a bolygó csak kívánhat, megmenti az ártatlanokat, leszámol a gonosszal, már ha az éppen egy videójátékban szerepel, ugyanis Josh a való életben nem ért el még semmit: a szüleivel él, egy kutatóintézet takarítója, és az egyetlen életcélja, hogy végigvigyen egy videójátékot, amit még senki másnak nem sikerült. Arra azonban nem számít, hogy a virtuális valóság a szeme előtt elevenedik meg, és neki azzá a férfivá kell válnia, akit mindenki csak úgy ismer, hogy Future Man!

A készítők nem teketóriáztak és pár perc után bedobták a nézőt – meg a főszereplőt is – az élet sűrűjébe. Eközben pedig nem átalltak lopni kb minden ismert és ismeretlen sci-fiből, de leginkább Az utolsó csillagharcosból, és a legjobb az egészben, hogy ez működik. Mert bár valahol pofátlan nyúlás az egész, valahol meg egy teljesen egyedi ötlet, amin látszik, hogy geekek készítették geekeknek. És komolyan, mi mást is kérhetne a sci-fis szívem?

Josh Hutcherson remek színész, ám kisfiús bája miatt szeretik a fiatal generációba beskatulyázni, itt azonban nem ez történt, hanem felnőtt férfiként van jelen, aki a szüleivel él, és akik hihetetlenül pozitív módon támogatják őt, bármiről is legyen szó. Itt szeretném megjegyezni, hogy talán ez lesz az új sorozat-tendencia, hogy végre nem a szemét és önző szülőtípusokat vonultatnak majd fel, hanem igazi emberi lényeket, akik néha esendőek, néha magabiztosak, de mindig szeretik a gyerekeiket? Mert ha ez így lesz, azt nagyon fogom élvezni!

A két játékbeli csillagharcost, Tigert és Wolfot Eliza Coupe és Derek Wilson kelti életre, és a két színész remekül teljesít. Bár kétségeim nem voltak, hogy Cuope remek komika lesz itt is, mivel már a Benched sorozatban megmutatta, hogy nagyon érdekes és ritka humora van. Ehhez remekül asszisztál a sorozat írói gárdája, akik valahol nagyon igazi, valahol meg nagyon szürreális jelneteket alkottak meg, és pont ez a kettősség teszi a Future Mant egy remek sorozattá.

Mint az látható, a széria megnyert magának, így várható is belőle nemsokára egy évadértékelő is!

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.