Oldal kiválasztása

Az újabb kor finoman nevezve is mellékvágányát félretéve gondolatainkból emlékezzünk meg a régről ismert sorozatról, ami fiatalok sokaságát ismertette meg a szuperhősök világával és megannyi érdekes és szerethető karakterrel.

  1. Jinx

A rossz oldal boszorkánya bár eléggé másfajta erőkkel rendelkezik, mint Raven lebecsülni őt sem szabad, főleg hogy erelye mellé nem kevésbé kaotikus jellem is társul.

  1. Mad Mod

Bár messze a nem a legveszélyesebb bűnöző, de a Tini Titánokban garantáltan a legstílusosabb – egyben a legeredményesebb is, ugyanis azt kevés rosszarcú mondhatja el magáról, hogy volt szerencséje kétszer is elkapni Robinékat.

3.Terra

Hát ő számomra minden tekintetben kettős: egyszerre hős és gonosz; egy kedves és ártatlan lány, aki pillanatokon belül kontrolálhatatlan erőfolyammá válik, aki bár elárulja barátait legbelül mégis hű marad hozzájuk.

  1. Mas&Menos

Ők eleve érdekes (és poénos) részei a sorozatnak, igazából kicsi, érthetetlen beszédű Barry Allenek, akiket egyszerűen nem lehet nem szeretni. Extra érdekességként meg megemlíteném azt, hogy ők külön a sorozat miatt lettek megalkotva.

  1. Aqualad

Erre szerintem lehetett számítani. Az atlantiszi telepata srác Robinék egyik legfőbb szövetségese, és az sem kis érdem, hogy képes volt Ravenből (igaz tudtán kívül) előhozni a szívecskés szemű leánykát.

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.