Oldal kiválasztása

Neil Blomkamp sajnos biztosnak látja, hogy nem folytathatja az Alien filmet, ezért egy új szörnyekkel teli történetbe kezd bele, ami Oats Studios Volume 1 néven fut.

Chris Hemsworth őrültködött kicsit a Marvel figurákkal: Instagram video

A becslések szerint több mint 100 milliós bevétellel nyitott Patty Jenkins által rendezett Wonder Woman, és a szemfülesek a végén még a Lynda Carternek tett köszönetnyilvánítást is kiszúrhatták a moziban!

Zack Snyder is nagyon büszke a Wonder Woman sikerre!

Twin Peaks paródia a Saturday Night Live-ban!

Az EastEnders sztárja, Rakhee Thakrar lesz az új Doktor új útitársa – már csak a Doktor személyére várunk 😉 a sorozat pedig úgy néz ki, hogy minimum 2022-ig futni fog!

Matt Bomer csatlakozott a The Last Tycoon stábjához, mint főszereplő!

Brendan Fraser pedig visszatér a tévéképernyőre az FX antológia sorozatában a Trust szereplőjeként, ami 1973-ban fog játszódni, és az első évad tíz epizódos lesz.

A Gotham Sirens önálló film mellett a Suicide Squad folytatása is elkezd forogni 2018-ban.

Komoly színészek csatlakoztak a legújabb könyvadaptációhoz, a Fox vámpírdrámájához, ami a The Passage néven fut majd: Mark-Paul Gosselaar lesz a főszereplő, és Saniyya Sidney (Hidden Figures), Genesis Rodriguez (Time After Time), Brianne Howey (Scream Queens), BJ Britt (UnREAL), valamint Jennifer Ferrin (Hell on Wheels).

Elkészült Philip Pullman nagy sikerű regényfolyamának, Az Úr Sötét Anyagainak a sorozatbeli forgatókönyve, ami a BBC-re fog érkezni.

Úgy néz ki, a Pokemon Go rajongói idén nyáron két nagy újdonságnak is örvendhetnek: a legendás lények, illetve az egymás elleni harc is megérkezhet a játékba!

A Netflix kaszálta a Sense8 sorozatot a második évaddal, azonban a rajongó petíciót indítottak a megmentésére, ITT elérhetitek az oldalt!

Bár a Power Rangers nagyfilm nem aratott sikert a mozikban, az akciófigurák eladása azonban az égbe szökött, és talán ez is mentheti meg a szériát, aminek már pedzegetik a folytatását!

Len Wisemant (Underworld, Lucifer, Max Steel) felkérték a Sin City sorozatadaptációjának a rendezésére, amit Glen Mazzara ír.

Május 29-el leállították Japánban a PlayStation 3 gyártását.

Rowling már befejezte a Legendás állatok és megfigyelésük második részének forgatókönyvét!

A Warner Bros zöld utat adott a rajongók által készített Voldemort fiatalkorát feldolgozó filmnek:

Gabriel Luna nagyon szeretné, ha az eredeti Szellemlovast, vagyis Johnny Blaze-t Norman Reedus játszaná el a jövőben – talán lesz lehetőségünk egy adaptációra, ahol két Szellemlovas is felbukkan?

Rebootot kap az Animánia animációs sorozat!

Sofia Coppola Cannes-ban legjobb rendezői díjat zsebelt be, ezzel ő vált a díjkiosztó történetének második nőjévé, aki ezzel az elismeréssel büszkélkedhet!

Már forog az Infinity War, aminek a stáblistáját felsorolni is nehéz (azért teszek egy próbát): Robert Downey, Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Holland, Benedict Wong, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bethany, Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Josh Brolin, Bradley Cooper, és Pom Klementieff.

Új trailer érkezett a Hotel Transylvania sorozathoz:

A Philip Reeve regényéből készülő film forgatókönyvét Peter Jackson írja, aki egyben a produceri feladatokat is ellátja, a rendezői székben Christian Rivers, a főbb szerepekben pedig Hera Hilmas (Da Vinci démonai), Robert Sheehan (Csontváros), Hugo Weaving (Gyűrűk ura), Ronan Raftery (Legendás állatok és megfigyelésük).

A Blizzard nemrég bejelentette, hogy havi rendszereséggel lehet számítani újdonságokra az Overwatch-ban, és alig kezdődött el az Anniversary, máris egy újabbról suttognak.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!