Oldal kiválasztása

A Trónok harca utolsó, az az nyolcadik évada csupán hat epizódos lesz sajnos.

Kijött az első teljes előzetes a Trónok harcához:

A rajongók nem voltak túlságosan megelégedve a Dirty Dancing remake-kel, ugyanis a Twittert elárasztották a dühös, olykor pedig vicces kommentek.

Úgy tűnik a Doctor Who fandom igazán ünnepelhet, ugyanis négy doktor fog találkozni egy crossover erejéig, amit a nemsokára leköszönö Steven Moffat fog tető alá hozni!

Chad Stahelski egy új irányba kívánja vinni a John Wick készülő harmadik filmjét, amit ez év végén már el is kezdenek forgatni.

Jimmy Fallon trollkodott egy csodásat, és megkérte Sofia Vergarát, hogy héliumos hangol beszéljen:

Bryce Dallas Howard és Chris Pratt mellett BD Wong is visszatér a Jurassic World 2-be, érdekes lesz látni, hogy az Indominus Rex alkotója miként fog szerepelni a folytatásban, ami 2018 június 22-én érkezik majd a mozikba.

Június 9-én indul a Wynonna Earp második évada!

Rosario Dawson a Netflix mellett talán felbukkan majd a Fox New Mutants című sorozatában is, ami 2018 áprilisában debütál majd a csatornán.

2017 októberében kerül publikálásra Philip Pullman legújabb könyve a The Book of Dust, ami a négysikerű Az úr sötét anyagai – vagy ha így jobban ismeretes Az arany iránytű – világában fog játszódni.

Sia egy fantasztikus dalt komponált a Wonder Woman filmhez:

Jack Kesy gonosztevő lesz a Deadpool 2-ben.

Mel Brooks nemrég kiszivárogtatta, hogy tervben van az Űrgolyhók folytatása – nézzétek el ha szkeptikus vagyok, eddig minden évben ígért hasonlókat, de ha tényleg elkészül, szerkesztőségünk minden tagja azonnal rákattan majd!

Szinkronos videó érkezett a Bosch harmadik évadához:

Az Avengers: Infinity War stábja különleges castingot indított, ahova rendőrök, mentősök, és a sürgősségi vagy mentési ellátásban dolgozók jelentkezhetnek!

Tom Holland fogja alakítani a fiatal Nathan Drake-et a készülő Uncharted filmben.

Megérkezett a Batman és Harley Quinn első előzetese – én már nagyon várom:

A Netflix kiadta az első hivatalos trailert a Castlevania sorozatához:

 

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!