Oldal kiválasztása

A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy 2019 december 18-án kerül majd a mozikba a He-Man film, ami egyelőre Masters of the Universe címen fut, ráadásul McG lesz a rendező, akinek a Charlie angyalait is köszönhetjük.

Pletykák keringenek arról, hogy Sylvester Stallone is csatlakozik az MCU-hoz, méghozzá a Galaxis őrzői harmadik filmjéhez, ráadásul rossz fiúként!

Ridley Scott szerint nem lesz semmi a Neil Blomkamp-féle Alien filmből, ami a Prometheus film kapcsán került pihenő ágra.

A Roxfort kastélyban is forgatják a Bosszúállók Végtelen háború egyes jeleneteit – hát lehetne ennél menőbb egy kastély?

Április 24-én volt a premierje a Gotham musical epizódjának, ami a rajongók és kritikusok körében is vegyes fogadtatást kapott – bár szerintem egy öltönyös Pingvin mindent megér

A Showtime kiadott egy promo videót az új Twin Peaks-hez.

És egy újabb Gotham hír, Jessica Lucas eljegyzését lehetett a héten ünnepelni – aki esetleg nem tudná, ő játssza a zseniális Tabitha Galavantet.

És megérkezett a Dirty Dancing remake első trailere is:

Joe Johnston fogja rendezni a következő Narnia filmet, Az Ezüst trónt, premierdátum még nincs kitűzve.

Mike Myers végre hajlandó belevágni egy újabb Austin Powers filmbe, a kérdés már csak az, hogy majdnem 20 év után is képes lesz annyi embert megnevettetni?

A Fox végre kiadott pár dátumot, íme a lista:

  • New Mutants – 2018. április 13.
  • Deadpool 2 – 2018. június 1.
  • X-Men: Dark Phoenix – 2018. november 2.

Chris Pratt pedig őrült geek ámokfutásba kezdett, ugyanis miközben az új filmről beszél, kirak egy Rubik kockát, na, meg persze megmutatta, hogy mi, vagyis ki  kedvenc fegyvere a Galaxis őrzőiből!

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!