Oldal kiválasztása

Valahogy mindig a tavaszi és a nyári szezon az, amikor a legtöbb várva várt – vagy kevésbé várt, de attól még érkező – folytatások megjelennek. Nos, ez alól az idei tavaszi széria sem kivétel, ráadásul olyan darabok térnek vissza közénk, amit már régóta várt az animés közösség.

Sin: Nanatsu no Taizai
Ha már kezdenem kell valamivel, akkor jobb lesz ezen túlesni: mielőtt még bárki is arra gondolna, hogy ez a sorozat valahogy kapcsolatban áll a Nanatsu no Taizai sorozattal, annak sajnos csalódást kell okoznom. Az eddigi leírás alapján ez egy hárem sorozat lesz, ahol a főhős férfiút veszi körül a hét főbűnt szimbolizáló női démon – és szerintem innentől már nem kell mondanom, hogy mi lesz a sorozat cselekménye.

Alice to Zouroku
Ez az anime ellenben már érdekesebb témával ígérkezik: ebben a világban vannak olyan lányok, akik az ún. Alice Álom képességgel rendelkeznek és képesek befolyásolni a valóságot. Főhős duónk egyik tagja, a frissen megszökött Sana is egy ilyen lány, aki összefut egy makacs vénemberrel, Zourokuval és teljesen felforgatja mogorva tata életét. Érdekes alapkoncepció, bár lehet sejteni, hogy nagyjából mi lesz a cselekmény és a lezárás, de remélem, hogy a J.C Staff emberi előrukkolnak valami jó kis csavarral.

Oushitsu Kyoushi Haine
Ha lesz egy jó komédia az idén, akkor ez a királyi csetepaté valószínűleg annak ígérkezik: egy fiatal professzorra Heine Wittgensteinre hárul a feladat, hogy királyságuk négy hercegének az oktatója legyen. Ezzel nem is lenne gond, csakhogy a négy úrfi külön-külön is egy kórtani eset, nemhogy még együtt. A többi sorozathoz hasonlóan áprilisban startoló anime várhatóan egy érdekesebb darabnak ígérkezik.

Sekai no Yami Zukan
Hasonlóan a Yami Shibaihoz, ez a sorozat is boncasztalra helyezi a különféle legendákat, hihetetlen történeteket űrlényekről, átkokról letűnt civilizációkról és az örök kérdést fejtegeti: mi az, ami megbújik az érzékelt valóság mögött?

Folytatások

Shingeki no Kyojin Season 2

Boku no Hero Academia Season 2

Shingeki no Bahamut: Virgin Soul

Kyoukai No Rinne Season 3

Natsume Yuujinchou Roku

Uchouten Kazoku 2

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!