Oldal kiválasztása

Valami nagyot vártam ettől az epizódtól, ami igazából meg is történt, ám így is van némi hiányérzetem.

Miután Timothy kiderítette, hogy Xavier nem pont az, akinek vallja magát, Evie kérdőre vonja a srácot, aki viszont állítja, hogy a múlt nem számít. Evie viszont ezzel nem elégszik meg, és időt kér. Xavier persze mindent megtesz, hogy visszanyerje, azonban hamarosan rá kell jönnie, hogy a nagy, gáláns gesztusok nem fognak működni, és hogy igenis szembe kell néznie a múltjával – ezért hát felhívja az édesapját. Evie-t eközben szorongatják a munkahelyén, mivel Fern csalása után most alig pár napja van, hogy előálljon valami új jótékonysági projekttel – miközben kapcsolata Timothy is mintha kezdene újra elmélyülni. Kareema rádöbben, hogy a bevándorlásaik a munkahelyi teljesítményét is nézni fogják, mikor elbírálják Sofia ügyét, ezért úgy dönt, ezentúl ő lesz a legcukibb vevőszolgálatis, ami persze teljesen ellentmond természetének. Dreidre lebetegszik, ami már csak azért is probléma, mert a cég pont a napokban várja a környék legkeményebb tűzvédelmi ellenőrét, aki elől egyedül Dreidre tud bírság nélkül megszabadulni – így hát a főnök megkéri Hanket, hogy minél hamarabb gyógyítsa meg.

Tudjátok, hogy úgy általánosságban, alapból mit nem szeretek a CW sorozataiban? Azt, hogy folyamatosan megy a romantikus dráma, mindenki átmegy mindenkin, és az emberek gyorsabban cserélgetik a párjukat, mint más a frizuráját. És attól tartok, ez a trend a No Tomorrow-t is kezdi elérni, ahol mostantól valószínűleg premier plánban figyelhetjük majd Evie vívódását Xavier és Timothy között. Mert az nem elég érdekes, hogy Evie és Xavier hogyan teszik működőképessé a kapcsolatukat – mindenképpen kell melléjük egy harmadik. Na, ez volt az, ami nagyon nem tetszett az e heti részben.

Minden egyéb azonban nagyon szépen a helyén volt. Xavier végre beszélt az apjával, kiderült, hogy mi okozta az elhidegülésüket, és az egész remekül volt megoldva, hiszen nem arra mentek rá, hogy ki a hibás és ki az ártatlan, hanem arra, hogy a emberek néha nem elég erősek ahhoz, hogy helyes döntést hozzanak, néha bizony ejtenek hibákat, de ettől ők még jó emberek. Vagyis bármit is tett Xavier apja, én egyszerűen képtelen voltam haragudni rá, és jó volt látni, hogy az epizód végére Xavier is kezdte megérteni apja álláspontját. Ezen felül az is tetszett, hogy megmagyarázták, miért is hazudott Xavier arról, hogy ki is ő – hogy miért változtatta meg a személyazonosságát. Ismételten, itt sem volt semmi ördögi dolog, egyszerűen csak emberi reakciók az élet nehézségeire.

Evie és Timothy évődése cuki volt, meg minden, jó volt látni, ahogy ott voltak egymásnak, és ahogy a srác próbált segíteni Evie-nek, de, mint azt már korábban is említettem, nem tetszik, hogy azzal kell csinálni a drámát, hogy vajon megint összejönnek-e vagy sem. Szóval ezt azért ki lehetett volna hagyni. Az viszont, ahogy Evie megoldotta a munkahelyi problémáját, külön tetszett.

Hank és Kareema szála kifejezetten vicces volt, és mind a kettőnek megvolt a maga üzenete. Hanknél persze bejátszott az, hogy továbbra is odavan Dreidre-ért, akivel aztán találtak egy újabb közös pontot, csakhogy a nő eljegyzése miatt rá kellett jönniük, hogy jobb, ha tartják a távolságot. De ez a szál azt is bemutatta, hogy néha bizony megéri emberként gondolni a munkatársakra, nem csak… munkatársként. Ezzel szemben Kareemával azt mutatták be, hogy egy vállalat számára a jó vevőszolgálatis nem feltétlenül az, aki a kedves a váráslókkal.

Szóval azért bár teljesen nem voltam megelégedve az epizóddal, azt nem tagadhatom, hogy továbbra is jó kérdéseket tesz fel, és azokra remek válaszokat is. Úgyhogy már csak azt szeretném tudni, hogy pontosan mikor is lesz a következő rész?

Szerző

Orlissa
Alapító és főszerkesztő-helyettes

A kedves-naiv-romantikus macskamán, aki írói ambíciókat hajszol. Reménytelen fangirl és könyvmoly.