Oldal kiválasztása

A Disney rekordmennyiségű bevételt, közel hét milliárdot ért el az idén – a sikerekben nagy szerepet játszott a Zsivány Egyes, a Doctor Strange, a Zootropolis vagy az Amerika kapitány: Polgárháború.

A Blade Runner 2049 R besorolást, azaz felnőtt besorolást kapott.

Új előzetes érkezett a Wes Anderson-féle Isle of Doghoz.

2017-ben kezdik forgatni az új Tomb Raider rebootot, a címszereplő Alicia Vikander lesz, a stábhoz pedig csatlakozott Walton Goggins is, akit sokan A törvény emberében vagy a Kemény motorosokban láthattak.

Végleges a Justice League szereplőgárdája: Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Villám), Gal Gadot (Csodanő), Ray Fisher (Cyborg), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Diane Lane (Martha Kent), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Connie Nielsen (Hippolüté királynő), J.K. Simmons (Gordon rendőrkapitány).

2018-ban érkezik a The Expendables negyedik és egyben utolsó része – azért én még reménykedem a továbbii folytatásokban.

Carrie Fisher, mindannyiunk Leia hercegnője szívrohamot kapott.

Matthew McConaughey szívesen visszatérne a True Detective harmadik évadára.

Videó érkezett A férjem védelmében spin-offjához, a The Good Fight-hoz.

Egyre nagyobb az esély, hogy a Suicide Squad kettő mellé érkezik egy spin-off film is, méghozzá az első rész legizgalmasabb szereplőjéről, Deadshotról.

2017 elejétől forog a Black Panther film!

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!