Oldal kiválasztása

9-1

Alíz most nem nyúlüregbe esett…

A kalapos minden áron vissza akarja szerezni a húgát, hogy a vérét felhasználva tudja Gotham lakosságát jóformán kiírtani, ám a terveit hamar keresztbe húzza az erős depresszióval küzdő Jim.

Nagyon érdekes látni, hogy Tech hipnózisának milyen következményei vannak. Előébreszti a legsötétebb vágyainkat is. Jelen esetben Jimből, aki a szíve legmélyén már szeretne megszabadulni minden kíntól, amit elszenvedett, és szeretne megnyugodni. A csavar az, hogy ennek megakadályozásában pont, hogy Lee segít neki, ironikus…

14-1

A többi fronton sincs probléma, sőt. Edward ténykedése Pingvin mellett nagyon sok jó dolog megszületését biztosíthatja, az egyik kedvenc párosom lettek. Jól mutatnak együtt, akik valódi rettegésben tarthatják a várost, persze fű alatt. Az pedig, hogy Ed megmutatta Pingvinnek, hogy az emberek valóban őt akarják, igazán szép gesztus volt, persze őrült és veszélyes, de úgy tűnik, tényleg barátokként tekintenek egymásra.

Ami viszont picit piszkálta a csőröm, hogy a Bruce hasonmással most még nem kezdtek semmit. Vagy talán pont ez a lényeg. A hasonmás nem igazán csinált nagy bonyodalmat, csak elkapta Selinát egy csókra, aztán elment. Az viszont, hogy mit fognak vele kezdeni, akik elkapták, nos, talán még nagyobbat fog szólni ebből a nézetből.

8-1

A Tech szál nem ért véget, ám nem árulok el sokat, ha azt mondom Alice leesett és nem a nyúlverembe… Attól tartok a Kalapos csak most fog igazán belendülni, és mindent be fog vetni a bosszú érdekében, a célkereszt közepén ismét Jim gordonnal. Azt is megkockáztatom, hogy az újdonsült polgármesterhez és társához fordul, akkor aztán lesz ne mulass!