Oldal kiválasztása

Mindig jó látni, mikor nemcsak kishazánk fővárosára koncentrálnak a rendezvényszervezők, és az ország több pontjára is hirdetnek meg conokat, találkozókat vagy gamer rendezvényeket. A város ezúttal Kecskemét, ahol a hetedik Real Gamers esemény került megrendezésre. Természetesen egy ilyen kaliberű rendezvényről nem hiányozhatnak a cosplayes gamerek sem, ezúttal Aisha mesél a rendezvényről.

realgamers-kecskemet-1

Először jársz Kecskeméten? Láttál esetleg valamit a városból is?

Kecskeméten már többször is jártam átutazóban és városnézőben is, mivel apukám tiszakécskei és a családom egy része is ott él. A város főtere közel volt az Agórához, ezért kiugrottunk egy kicsit fotózkodni. Sok ember sétált jókedvűen és nagyon szép volt a környék.

Ez az első alkalom, hogy a Real Gamers által szervezett programon veszel részt?

Igen, ez az első ilyen rendezvény, amin részt vettem, de hallottam már róla ezelőtt is. Nyáron az élménytáborba szerettem volna eljutni egy napra, de valami sajnos közbejött.

Ezúttal melyik jelmezedben csodálhatott meg téged a közönség?

Kitty Cat Katarina voltam a League of Legendsből.

realgamers-kecskemet-3

A rendezvényen biztosan találkoztál több cosplayessel is, milyen érzés volt újra együtt „bandázni”?

Igen, Pukcillát és Bekiiet természetesen ismerem, sokat szoktuk látni egymást. Együtt is érkeztünk a helyszínre. Illetve öltözés közben találkoztunk még egy kecskeméti lánnyal, Lunával, így négyen voltunk cosplayben. Nagyon jó volt az összhang közöttünk. Annak ellenére, hogy én gyengélkedve, mondjuk 20%-on érkeztem le Kecskemétre, nagyon hamar összekaptam magam. A hangulatunknak (és a Cataflamnak :D) köszönhetően sikerült maximálisan elhessegetni a gondolataimat a fájdalomról.

Sok bajnokság került megrendezésre a négy mini-bajnokság közül (Overwatch, CS:GO, Heroes of the Storm, Rocket League) melyiket vártad a leginkább? Esetleg te is beszálltál a játékba?

Kíváncsi voltam, milyen érdeklődés fogja övezni az Overwatch-ot, hiszen viszonylag friss játékról beszélhetünk. Nem szálltam be a játékba, mert akkor reportoltak volna a csapattársaim… assisting enemy team)

realgamers-kecskemet-2

Volt olyan program, amit nagyon vártál?

A LoL-os meccsek győztesére, illetve a jelentkező csapatokra voltam kíváncsi, amit ki tudnék emelni. Igazából magát a rendezvényt vártam, hiszen már sok jót hallottam róla korábban. A színvonal magas volt és szerintem minden program adott volt egy gamerközpontú rendezvényhez.

Összességében milyennek ítéled meg Kecskemét közönségét, miben volt más a többi városéhoz képest?

Nagyon kellemesen csalódtam. Mondtam is a lányoknak, hogy itt Kecsón mennyire barátságosak és közvetlenek az emberek. Rengetegen kértek selfiet, képet és természetesen a sok dicsérő szó is nagyon jól esett. Köszi srácok!

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.