Oldal kiválasztása

GOTHAM: Maggie Geha in the ÒMad City: Burn The WitchÓ episode of GOTHAM airing airing Monday, Sept. 26 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX.  ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Nicole Rivelli/FOX.

A múltkori időzavarra már nem is emlékszem…

Tovább folytatódik a hajtóvadászat Fish után, akit több fronton is támadnak és az állapota egyre csak rosszabbodik. Eközben Bruce Wayne megállapodik a titkos társaság fejével, hogy nem nyomoz tovább a kilétükkel kapcsolatban. A legnagyobb rejtély viszont a hirtelen csinossá nőtt Poison Ivy.

images-3

Sajnos már nem tudom kijelenteni, hogy a sorozat hibátlan, de ahhoz viszont nagyon ért, hogyan kell elfelejtetni egy aprócska mellényúlást, mivel a második részben semmi kifogásolható nincsen. Az események pörögnek, nagyon izgalmas és lebilincselő az összes mondhatni hadszíntér, ahol a történet játszódik. A dolgok kibontása lassú, de egyáltalán nem unalmas, rettentően élvezetes, mint mindig.

gotham-s02e02

Kezdjük Jimmel, vagy is inkább itt most a színészre Ben McKenzie játékára hívnám fel a figyelmet, aki részről részre egyre több érzelmet képes felvonultatni, korántsem kisimult arcán, amiért jár a csillagos ötös. Fásult, magába zuhant, kissé céltalan, de valahol ott bujkál benne a régi tűz. Mindeközben rettentően jól adja a ravasz rendőrt, amit nem tudok megunni, még mindig vág az esze, mint a borotva.

gotham_s03e02_burn_the_witch_recap_header_fish_mooney-850x560

A Fish szál érdekes, de hogy őszinte legyek egy cseppet unom, vagy nem is tudom pontosan meghatározni, mert foglalkoztat, hogy mi lesz a sorsa, de nem tudom elképzelni mi lesz ennek az egésznek a vége, és ezért egyszerre zavar és untat, és borzasztóan izgat is a dolog. A legszebb jelent, amikor viszont látják egymást a Pingvinnel, és Fish elmondja neki, miért nem ölte meg aznap éjjel, hát, ott majdnem a zsepimért nyúltam.

GOTHAM: Maggie Geha in the ÒMad City: Burn The WitchÓ episode of GOTHAM airing airing Monday, Sept. 26 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX.  ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Nicole Rivelli/FOX.

A legnagyobb kérdőjel pedig a már emlegetett formássá kerekedett kis Ivy, akinek hamar leesik a tantusz, hogy méretes kebleivel el tudja bármelyik férfinak csavarni a fejét, ezért ki is használja hirtelen nőtt adottságát. Persze első dolga, hogy a kis szerencsétlen virágokkal foglalkozzon, akiket elhanyagolt a gazdája, szóval, már itt meglátszik Ivy apró kis defektje a virágmániájával, de ő már csak Poison Ivy… vagy az lesz.

images-2

Végezetül pedig a Bruce szál. David Mazouz rendkívül tehetségesen alakítja a fiatal, de már most taktikus, határozott Bruce Wayne-t. Úgy tárgyal tinédzserként veszélyes bűnűzőkkel, mintha ezer éve csinálná. Rezzenéstelen arccal, higgadtan bonyolította le az egészet. Már most megjelent benne Batman, pedig hol van ő még? Itt is látszik, hogy Batman nem a fizikai erejétől, vagy a pénzétől az aki, hanem mert Bruce Wayne van a maszk alatt.