Oldal kiválasztása

Itt van az ősz, itt van újra és kevesebb gamer életet jelent ez énnekem. De hogy a témánál maradjunk: még nagyon régen, a blog kezdetén volt már egy cikk a számomra kedves játékkarakterekről, de teltek az évek, jöttek be újabbak és persze tűntek el régebbiek, de reflektorfény az előbbieknél van.

deus-ex

 

5.Kahrun – Aion
Az Aion nagyon hosszú ideig (sőt, még most is) a legmeghatározóbb MMO az életemben, de sajnos a benne lévő változások nem minden területen arattak sikert, kezdve ott, hogy több helyet is eltüntettek, ezáltal rengetek küldetéstől, történettől és érdekes karaktertől búcsúztunk el, vagy minimális lett vele az interakció. Ilyen sorsra kárhoztatott a Reian faj vezetője, Kahrun is, aki már csak származását tekintve is érdekes, de ha e mellé még hozzávesszük semleges álláspontját a két nagy néppel szemben, valamint az eddig éppen hogy csak bemutatott
erejét – úgy a szívem szakad meg, hogy most már alig van vele küldetés.

kahrun

4.Helena – Resident Evil 6
Bár sokan szeretik Leon oldalbordájának tekinteni, vagy éppenséggel a RESI-s Kidmannek (Evil Within) mondani, Helena szerintem egy érdekes karakter – vagy legalábbis attól jobb, mint akihez hasonlítják. Egyrészről van olyan áldozatkész, mint Leon, harcias, mint Chris és válaszokra éhes, mint Jake. Akárcsak a legtöbb szereplőtől, őtőle is elvették a legfontosabbat, így nem maradt más neki, mint a bosszú – de szerencsére ott van mellette Leon, aki átsegíti ezeken.

helena

3.Rain – Mortal Kombat Armageddon
Új kinézet ide, látványosabb képesség oda – bárki bármit is mondjon – én személy szerint maradok az Armageddonban lévő Rainnél. Egyrészről ott már eltávolodtak az nindzsa vonaltól és behozták az edeniai szálat, miszerint ő félisten – ami már önmagában érdekesebb, mint egy újabb, csak lila színben pompázó lin kuei.

rain

2.The King – Fallout: New vegas
Sok érdekes személy van a Mojave világában, de messze a legemberségesebb a Kings vezetője, vagy más néven – The King. Bár első pillantásra az ő bandája sem kecsegtetett túl sok jóval, nagyon hamar kiderül, hogy a The King talán az egyetlen olyan személy New Vegasban, aki arra törekedik, hogy tartós béke legyen a bandák, szövetségek és a város egyéb lakosai között. Köszönöm, nagyon köszönöm.

king

1.Krem – Dragon Age:Inquisition
Őszintén szólva, nem is tudnék mást mondani az első helyre, csakis Kremet. Hogy miért is? Sokan szeretik szidni a BioWaret a “furcsaságai” miatt , és bevallom én sem tudom minden dolgát tolerálni, de Kremmel teljesen eltalálták azt a finom egyensúlyt, amit miatt szinte ő lett mindenki kedvence – annak ellenére, hogy nem sokat szerepel. Egy egyedi és szépen megalkotott karakter, aki megérdemli a nagyobb rivaldafényt.

krem

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.