Oldal kiválasztása

Bár még nincs vége a nyárnak, és a közeljövőben még jönnek ki új sorozatok és folytatások egyaránt, azért nem árt, ha nagyérdemű kap egy kis ízelítőt az őszi szezon darabjaiból.

haikyuu

All out!
A borítóképről és később a rövid összefoglalót olvasva a Madhouse új darabjáról kérdés nélkül a méltán ismert és szeretett Eyeshield 21 jutott eszembe,már csak a sport és szintén alacsony termettel rendelkező főhős miatt is – bár a fentebb említettel ellentétben, itt elvileg mélyebb dolgokat is megmernek majd pendíteni a puszta csapatszellem és edzések mellett

all out

Classicaloid

Ismét egy újabb elmeroggyant, de mégis szórakoztatónak ígérkező kis anime kerül majd októberben a közönség elé, ahol öt klasszikus zeneimádó fiatal összefog, hogy különleges erejükkel megvédjék a földet e titokzatos robotlényektől. Mint azt fentebb mondtam, agymenés lesz a köbön.

classicaloid

Idol Memories
A Seven Arcs Pictures előhozakodott a tegyünk tinibálványokat a virtuális valóságba aztán hadd versenyezzenek egymással animével, amit biztos, hogy én nem  fogok megnézni, de talán mások majd megtalálják benne azt, ami miatt érdekessé válik számukra ez az anime.

idol memories

Luger Code 1951

A Studio Deen most belement a mélyebb, drámai hangvételű vízbe, amit ez a sorozat is igazolni fog. Történetünkben központi szerepet játszik egy fiatal zseni, feladata, hogy megfejtse az ellenséges vérfarkasok kódját, ám ez mind kiderül élő példány nélkül nem lehetséges. Ekkor lép be a képbe a fiatal farkaslány, Yonaga.

luger code

Nanbaka

Már csak a nyitóképe miatt megkaptam azt, hogy ezt az animét imádni fogom, mert itt mindenki őrült. Az Apocalypse no Toridehez vagy a Prison Schoolhoz hasonlóan itt is egy speciális börtön lakóinak mindennapjait kísérhetjük majd szemmel, különös tekintettel Nico, Uno, Rock és Jyugo négyesfogatára, akik lépten-nyomon
borsot törnek a felügyelőjük orra alá.

nambaka

Folytatások

Ajin season 2

ajin season 2

Bongou Stray Dogs season 2

bungo season 2

Kaitou Joker Season 4

kaitou joker season 4

Natsume Yuujinchou Go

natsume go

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!