Oldal kiválasztása

hírek.cathy

Érkezik az új album!

30-seconds-to-mars-detroit-tickets_13033169715448

Jared Leto, a Thirty Seconds to Mars frontembere egy interjúban mesélt az új album munkálatairól, illetve, kaptunk egy kis kedvcsináló videót, bár az új dalokból, még csak pár dallam foszlányt se hallhattunk, az Echelonok habzó szájjal várják az új albumot, és csak reménykedhetünk, hogy jövő nyáron megmutatják nekünk teszem azt a Szigeten, vagy a Volton, ahol már többször is tiszteletüket tették.

Sorozatban zárul a Divergent

div

Az előzetes hírek szerint az utolsó moziba került rész rossz szereplése miatt (nahát, micsoda meglepetés…) nem kap lezáró filmet a sorozat, hanem a TV képernyőkre vándorol, és miután megtörtént a lezárás, folytatódik is tovább új szereplőkkel. Valamiért én erre a katyvaszra közel s távol nem vagyok kíváncsi.

Legendás Állatok és Megfigyelésük második rész!

newt

Mint, ahogy azt már bizonyára hallottátok korábban az új Harry Potter világában játszódó filmet közel nem egy részesre tervezték, így a második rész premierje már kitűzésre is került, még mielőtt bármit felmutatott volna az első rész a kasszáknál, de ez a magabiztosság igencsak szép és reméljük kifizetődő. A második rész premierdátuma: 2018. november 16.-a

Új Young Adult a Netflixen!

26842622

Sarah Pinborough tollából íródott YA thriller kerül hamarosan műsorra a Netflixen. Úgy tűnik ez lassan szokássá válik, és ki is fizetődik nekik, mivel ezek a művek nagyon népszerűek.

American Horror Story 6. évad poszter

ahsseason6poster-500x680

Ezt a képet nem igen kell magyarázni…  Arachnofóbiások meneküljetek!

Vége a Bones 11. évadának

Bones_S10_30sheet_skeletons_F2_hires1

Véget ért a Bones 11. évada. A Fox több mint egy évtizede futó sorozata az utolsó előtti évadlezáráshoz ért, és valóban úgy tűnik, már csak egy évad maradt hátra!

Spin-off a Trónok Harcának?

iron-throne

A HBO vezetői a vas trónon terpeszkedve elgondolkoztak azon, hogy valamilyen irányba, de kibővítsék a sorozatukat, vagy egy mellékszál kibontásával, esetleg egy múltbéli esemény megismertetésével, vagy a további események kidolgozásával, a rajongók meg bármi is jön örülni fognak.

Teen Choice Awards 2016

grant-gustin

A héten kiosztásra kerülten a Teen Choice Awards díjai. A képen például a legjobb színész Grant Gusin látható Sci-fi fantasy sorozat kategóriában. A legtöbb díjat a Pretty Little Liars zsebelhette be több kategóriában is. A nyertesek ezeket az ember méretű szörfdeszkákat vihették haza díj gyanánt. Megnézném ki hova teszi. Szörfözni nem lehet velük?

Jól szerepel a Suicide Squad a kasszáknál

maxresdefault

Habár a hozzá nem értő kritikusok rettentően lehúzták a filmet ( erről bővebben a filmről szóló cikkben) a mozipénztáraknál jól szerepel a film. A nyitó napon 20,5 millió dolláros bevételt hozott, majdnem megduplázva az eddigi rekordtartó A galaxis őrzői bevételét (11,2 millió dollár), ezzel pedig 64,6 millió dollárnál tart. Ez ugyan csak pénz, de a közönség szereti a filmet, szóval én nem aggódom.

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!