Oldal kiválasztása

Nagyon ritka események egyike közé tartozik az, hogyha egy karaktert egyből megkedvelek – ettől már csak az esik meg ritkábban, hogy ezt az adott szereplőt rekordidő alatt megutálom. Most ezekből a díszpintyekből lesz válogatás a nagyérdemű számára.

sebas

  1.  Yui (Fushigi Yuugi)
    Ő az, akire még azt tudom mondani, hogy bizonyos tekintetben jogos amit tesz, hiszen nem kevés súlyos atrocitás érte az új világban, és azt valahogy – vagy még inkább valakin – le kell vezetni. Azonban arra már nincs mentség, hogy mindezt a legjobb barátnője rovására követi el, akinek mindössze annyi a bűne (amellett, hogy piszkodul idegesítő), hogy a mindkettejük által áhított fiú Miakát szereti.

yui

4.Seryu (Akame ga Kill)
Nem sok elmebeteg karaktert utálok, de Seryu miatt kiborult nálam az a bizonyos bili. Eleinte mér egy ötletes, jól behozott és megfogó karakternek tartottam, de amikor megmutatja a valódi arcát, az nagyobb pofon még attól it, amit Saitama adhatna. Pedig nekem semmi bajom az őrültekkel, de Seryunál valahogy nagyon nem jól és nagyon gonosz módon játszották ki ezt a kártyát.

seryu

3 . Daniel Monroe (Gangsta)
Egy újabb cuki álcát viselő karakter. Megkockáztatom, hogy talán még szegény Doug-nál is jobban bírtam ezt a papust, hiszen annak ellenére hogy üzelmei nagy része nem igazán tisztességes (mondjuk ebben a sorozatban kinek az?), de egy, az embereit atyailag szerető és gondoskodó alaknak mutatták be. Aztán amikor lekerült róla a maszk, az állam a padlón koppant ijedtemben, hogy voltaképpen nem csavartak a karakteren – mert mindvégig voltak utalások erre – hanem egyszerűen megmutatták a valódi, sokkal rosszindulatúbb személyiségét.

daniel

2.Sinbad (Magi)
Talán ő az, akiben a legnagyobbat csalódtam eddigi animés pályafutásom során. Mindvégig az abszolút kedvencemként tartottam számon, ahogyan ez egy korábbi cikkben is megfigyelhető, de sajnos – Danielhez hasonlóan – itt is sejthető volt ez a nem kívánt fordulat. És próbálkoztam, hogy ugyanolyan szinten maradjon, mint azt eredetileg betöltötte, de sajnos a manga végképp meggyőzött arról, hogy erről szó nem lehet.

sinbad

  1. Biba (Koutetsujou no Kabaneri)
    Bár Yukina és Sukari szerintem a Koutetsujou legjobb – és sajnos méltatlanul elhanyagolt – karakterei kezdetben Bibára is azt hittem, hogy a jók táborát fogja erősíteni. Kell-e mondanom, hogy ez mennyire nem lett igaz. Aki követte a heti epizódértékelést az láthatta, hogy szó szerint részről-részre, fokozatosan és véglegesen megutáltam Bibát. Nem azt mondom, hogy rosszabb, mint az eddigi kompánia együttvéve, de majdnem.

biba

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.