Oldal kiválasztása

13782045_734262310050253_1426342141581964084_n

Én komolyan azt hittem, hogy nem igen tudok majd ide írni, aztán eszembe jutott, hogy a hétvégén tartják a San Diego-i Comic Cont, és az én agyammal együtt az internet is felrobbant!

images

Nos, úgy alakult, hogy a mai naptól kezdve, minden vasárnap kaptok egy kis hírösszefoglalót, az elmúlt hét nagy filmes, könyves játékos híreiből. Ezen a héten a Comic conon úgy durrogtatják a nagyobbnál nagyobb híreket, előzeteseket, hogy pislogni sincs időnk kettő között. El is hoztam nektek szépen az összeset, egy nagy csokorba szedve.

Justice League

Ebben a bő két és fél percben, olyan képkockákat kapunk a jövőre érkező Igazság Ligája filmből, hogy nehezen találom a szavakat. A történetből egyelőre annyi látszik, hogy Bruce Wayne, – alias Batman ugye, – fogja magát és, mint aki éppen rákapott a Pokemon Go-ra, elkezdi begyűjteni az általa ismert különleges képességű embereket, Dianaval karöltve. Na, most akit sokan alábecsültek, az Aquaman, mint Jason Momoa. Attól féltek, hogy visszakapjuk Khal Drogo halbarát énjét, de ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna. Nem beszél sokat, de a jelenetei így is nagyon alaposak, meggyőzőek. A másik, akit én szégyenszemre lenéztem, az az ifjú Ezra Miller, mint a filmes univerzum Barry Allenje. Megvett kilóra. A gesztusai a mimikái, a régmúlt, laza, humoros Barry Allenjét idézi, és ez nagyon bejön. Persze ott van Batfleck, (akit mostantól csak így emlegetek) a bájos Diana, és Cyborg, akinek természetesen ki kell akadnia, hogy Batman létezik. Meddig sütik még el ezt a poént? Amúgy az egész előzetes halál laza. A zene alapot ad egy nagyon vagány stílusnak. Nagyon meggyőző, pedig még nagyon sokat kell addig aludni.

Wonder Woman

Régen is szerettem Wonder Womant és történetét, de látni, megelevenedni a vásznon, az mindent megér. Ütős, drámai, nagyon vagány előzetes, jól bevágott akciójelenetekkel. Akit eddig Diana, vagyis Gal Gadot nem győzött meg, mert túl vékony például, az szerintem itt és most elfelejti minden kétségét. Erős, magabiztos kiállása van, mégis nagyon szexi, amilyennek lennie kell. A történet az első világháborúban játszódik, nyilván látni fogjuk, ahogy Diana belekeveredik az emberek dolgaiba. Ott van Gal Gadot mellett Chris Pine is, akiről nagyon remélem, hogy tudja, melyik filmben van épp és már visszatért a csillagok közül a földre.

Doctor Strange

 

Kedvenc űrangolnánk ezúttal a Marvel Studios új varázsló csapatába csatlakozik, hogy megmentse a földet. Elképesztő látványos, nagyon elvont, mégis emberi filmnek ígérkezik az előzetes alapján. Bárki bármit mondd, Benedicht Chumberbatch halál meggyőző, már csak ebben a pár képkockában is (ez nem elfogultság) a fő gonosz vagyis Kaecilius mint az elmaszkírozott Mads Mikkelsen, nagyon ijesztő, valódi fenyegetésnek tűnik. Legalábbis szurkolunk a Marvelnek, hogy sikerüljön, egy jó fő gonosz megalkotása.

Fantastic Beasts And Where To Find Them

 

Lassan minden kedvencem csatlakozik valamelyik nagyobb franchise-hoz… A Harry Potter varázsvilág úgy gyöngyszeme, új varázsos kalandokra csábít minket. Eddie Redmayne főszereplésével betekintést nyerhetünk New York mágikus világába, és persze számtalan fantasztikus bestia nyomába eredhetünk. Nagyon izgalmas, látványos előzetes, némi humorral fűszerezve. És az a zene. Nosztalgikus, szívet melengető, nagyon várós.

Kong: Skull Island

Én komolyan, se King Kongot nem szeretem, se Gondzillát, de ez az előzetes igencsak behúzottaz általa felvázolt világába. Lélegzetelállító képkockák, izgalmas előzetes, parádés szereposztással. Samuel l. Jackson megint úgy beszél, mintha Isten haragja dörögne a torkából. Tom Hiddleston pedig mesterien tud drámaian nézni, remélem a későbbiekben többet beszél majd.

The Flash – Season 3 , Arrow- season 5, Legends of Tomorrow season 2

dctv-flash-arrow-supergirl-legends-tomorrow

Azért veszem egy kalap alá az összeeset, mert végül is egy univerzum, ugyebár. Mindegyik nagyon erős látvánnyal operál, rengeteg újdonsággal kecsektet. Bár azon gondolkoztam, ha egy világról beszélünk, akkor Flash most alaposan felbolygatott mindent az utolsó lépésével. Vagy nem…

Once Upon a Time – Season 6

 

Az egyik legnagyobb meglepetés volt számomra, amikor szembeköszönt ez az előzetes, benne Aladdin és Jafar, aki voltaképp hadat üzen neki. Erről egy árva szó nem esett eddig, szóval gyanítom minden Oncers, most keresi az állát. Epekedve várjuk szeptemeber 25.-ét

Luke Cage, Ironfist Derdevil és Defenders kedvcsinálók

marvel

A Marvel háza táján sem maradtunk előzetesek nélkül. A Doctor Stange mellett Luce Cage,Iron Fist, Derdevil és a Defenders is megkapta a maga előzetesét. Bár ezek csak sorozatok lesznek, azt hiszem filmbe illő minőséget láthattunk ebben a pár percben is. Iron Fist és Luke Cage előzetest elnézve csak annyi kérdésem van: Mindenkinek ajtóbetörési fétise van, vagy ez csak ennyire menő lenne?

Új logó a Marvel Studiosnál

 

Az új logót is bemutatták a Marvel panelján, aminél igencsak szívet melengető képkockákat ragadtak ki az egyes filmekből. Mostantól ezt fogjuk a filmek elején látni!

A Kapitány szobra

captain

A Comic conon került leleplezésre és kiállításra Amerika Kapitány karakterének, megalkotásának évfordulójára készült, közel négy méteres szobra. A legnagyobb rajongója pedig már rá is vetette magát. ( Igen, az ott Coulson ügynök … :”D)

Töménytelen Suicide Squad

Annyi Suicide Squad tartalom érkezett az elmúlt pár napban, hogy nehéz lenne mindegyiket felsorolni. De a legizgalmasabb egyértelműen a még több Jokeres jelenettel rendelkező clip, illetve a végső comic con előzetes, melynek megint brutál jó ritmusa lett. A filmről és annak történetéről még mindig nem tudunk semmit, aminek nagyon örülök, úgy tűnik a Warner tanult a BvS-nél elkövetett hibájából, és a titkolózást választotta. Augusztus 4 is coming…

Starlord apja egy…

13707521_734390276704123_8137959005250076465_nA Guardian of the Galaxy paneljén derült ki a tény, miszerint Starlord apja nem más, mint Ego az élő bolygó, ráadásul Kurt Russel szereplésében… kíváncsian várjuk, hogy ezt a kedves mama hogyan hozta össze…

Vége a Star Wars 8 forgatásának.

wrap

Maga a rendező Rian Johnson jelentette be, hogy véget értek a forgatások, és kezdődhetnek az utómunkálatok. Nagyon szorítunk, hogy jól sikerüljön, és nagyon várjuk, mi sül ki belőle. Addig azért karácsonyig még kiélvezhetjük a Rogue One izgalmait!

Spiderman: Homecoming fő gonosza…

13620372_1057783200970043_1301858224666298520_n

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Spiderman: Homecoming fő gonosza nem más lesz, mint Keselyű, és nagyon úgy néz ki (bár ez még nem hivatalos) hogy Batman, Birdman után újabb hősgúnyába bújik bele Michael Keaton, ám ezúttal gonosztevőként jelenik majd meg.

 

Marvel Kapitány

captain_marvel_screenshot_20160724062051_3_original_760x760

Az utolsó Marveles hírünk pedig nem más, mint, hogy az Oscar díjas színésznő Brie Larson eleveníti meg majd a nagy vásznon Marvel Kapitányt. Azt hiszem ez egy remek választás volt!

A kullancs, sorozat…

the-tick-2

Egy kevésbé ismert szuperhős is tiszteletét teszi a Tv-ben, méghozzá egy régi rajzfilmsorozat
hőse elevenedik meg, méghozzá a Kullancs. Rettentő kíváncsisággal töltött el a hír, és még mindig nem tudom eldönteni, hogy hülyéskednek velem, vagy komolyan gondolják.

 

Remélem tetszett az első kis hírösszefoglalónk. Hét közben is kerülnek megosztásra a nagyobb, hangsúlyosabb hírek, de vasárnaponként összefoglaljuk őket!

 

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!