Oldal kiválasztása

Az újabb challenge-hez egy igen érdekes ajánló adta az ötletet (KATT). Habár az eredeti cikk kicsit más megvilágításból sorolja a filmeket, de azért néhányat én is kiválasztottam közülük. A dolog másik ötletadója egy régebbi vizsgaidőszakom volt, amikor Pszichothriller tendenciáiból vizsgáztam. Természetesen sikerült egy rakás filmet a vizsga előttre hagyni, így aztán napi három pszichothrillert rágtam át. A harmadik nap környékén már nem voltam teljesen rendben lelkileg.

maxresdefault

Most, hogy nincs tétje, pusztán hajtott a kíváncsiság, hogy vajon végig lehet-e nyomni egy hetet olyan filmeken, amik garantáltan kiölik az emberből a jóérzést. gy hát kezdődjön a Survivor Watchaholics-módra!

1. 7 days

2. Russian Sleep Experiment

3. Pillangóhatás

4. Perfect Blue

5. Rekviem egy álomért

6. Snowtown

7. Cannibal Holocaust

 

Mivel kicsit más szempontok alapján gyűjtöttem, így persze akadhat a listán néhány olyan darab, ami elsőre nem is tűnne borzasztónak. Én viszont nem feltétlenül akartam csak a vérengzős témára ráfeküdni, hiszen rengeteg olyan film van, ami nem azzal okoz fájdalmat, hogy bárkit bántanak benne. Az én szempontom inkább a kilátástalanság volt, és azt hiszem, ez egy érdekes hét lesz!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!