Oldal kiválasztása

Nem is olyan régen beszélgettem egy ismerősömmel, hogy manapság milyen kevésre értékelik a nők a szakállat. Pedig bizony volta idők, amikor még mindent megadtunk volna egy dússzakállú, kackiás bajszú férjért. Az idők változtat azóta, de azért nem szabad megfeledkezni azokról a pasikról, akik igenis nagyon dögösek a szakállukkal.

szakall1

5. Ragnar Lothbrok

A Vikings komoly hódítója nem csak a sorozatban, hanem a történelemben is igen fontos szereplő. Az köztudott tény, hogy a vikingeknél a szakáll igen nagy becsben van, így nem is csoda, hogy Ragnar is felkerült a listámra, hisz igen kemény sármfaktort ad neki a szőrzet. Fogadok, hogy Lagerthát is ezzel hódította meg annak idején.

szakall2

4. Khal Drogo

Ha már északról, akkor a napsütésből is hoztam egy keménylegényt. Bizonyára sokan elmorzsoltunk egy-egy könnycseppet, amikor a khal kilehetle a lelkét. Azt viszont meg kell hagyni, hogy a varkocsa mellett a szakállára is büszke lehet. Habár a szőrös arcú óriás elsőre ijesztő volt, végül azt is sikerült bebizonyítania, hogy a szíve a helyén van.

szakall3

3. Tony Stark

Kedvenc playboyunk nem csak az öltönyét tartja rendben, hanem a frizuráját és az arcszőrzetét is. Talán ezért is bocsátjuk meg neki, hogy ennyit piperészkedik, hiszen igazán jól áll neki és férfiasságot ad az arcának. Ha még ehhez a páncélját is magára húzza, akkor pedig végképp nem lehet neki nemet mondani többé.

szakall4

2. Hook

Amennyire nem volt vonzó a karakter a Hook c. filmben, annyira sikerült szexivé tenni a Once Upon a Time-ban. Egy kis mosoly, egy kis kalózkodás és az ember lánya már nem is nagyon bánja, hogy elrabolják. Persze ide tehettem volna Jack Sparrow-t is, akire ugyanez igaz, de választanom kellett. Borzasztó!

1. Seneca Crane

Aki beszélgetett velem már tíz percnél többet, az tisztában lehet azzal, hogy mennyire odavagyok ezért a szakállért. Annyira szépen sikerült ezt megvágni a filmhez, hogy ha életem végéig csak ezt az egyet nézegethetném, akkor sem unnám meg. Dizájnos, provokatív és árasztja a hamisítatlan Panem-érzést egy csipetnyi eleganciával karöltve.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!