Oldal kiválasztása

Őszintén szólva, az első cikkel ellentétben itt jóval kevesebb sorozat (vagy annak a folytatása) keltette fel az érdeklődésemet, de próba-cseresznye alapon, adok mindegyiknek egy esélyt, hogy bizonyítson.

active raid

Tsukiuta. The Animation

Már az első szinte elhullott a rostán, ugyanis volt szerencsém találkozni azzal a randi játékkal, ami alapjául szolgál ennek a sorozatnak. Ismét kapunk egy sima, valamint egy fordított háremet, tele válogatott és ízlésesen kinéző (ehhez gyárilag csatolt a zéró egyediség) fiúkkal ill. lányokkal – ugyanis ez a sorozat két komponensű.

 tsukiuta

Ange Vierge

Egy érdekesnek ígérkező (de még így is erősen ecchi szagú) anime várható Júliusban a Silver Linktől. Története szerint három világot egybefúzionált egy bizonyos esemény, és ez a hirtelen dolog néhány lányból különleges képességeket hívott elő, és akiknél felfedezték ezt az erőt, azokat elküldték a Seiren szigetre, hogy az ott lévő akadémián folytassák tovább a tanulmányaikat.

 ange vierge

Berserk (2016)

Mivel még mindig a valamit mondani is akaró animék híve vagyok, így nagy örömmel reagáltam arra a hírre, hogy a D Gray Man mellett a Berserk is megkapja a maga ráncfelvarrását. Nem tudom, hogy mennyit fognak megváltoztatni az eredeti történethez képest, de az biztos, hogy már csak emiatt az egy sorozat miatt is emelkedik az epic-faktor a nyáron.

berserk 

Masou Gakuen HxH

Az ecchi szag már kikészítette az orromat az utóbbi hónapokban, így erre az animére már a puszta szemöldökráncoláson kívül mást nem tudok mondani. Annyi előnye azért van a Seikon no Qwaserrel szemben, hogy itt a főhősnek csak meg kell fognia a lányok melleit nem pedig – aki látta a Seikont, az tudja.

masuo

 

Folytatások

Shokugeki no Souma: Ni no Sara

Újabb szemöldök felhúzás, és ismételten csak az égig. Nagyon kevés kajás anime tudott megfogni eddig (Yakikate!!Japan), így nem csoda, hogy a Shokugeki sem tudott megfogni, így nem is nagyon várom a folytatását se, de mivel sok a rajongó, így nagy arcátlanság lett volna részemről, hogyha nem említem meg.

 soma

Tales of Zestiria the X

Nem teljesen helytálló a folytatás, hiszen nem egy konkrét második (vagy esetünkben inkább x-ik) évad a Zestiria, hanem már nem-is-tudom hányadik sorozata a Tales of sorozatláncolatnak, ami képes arra, hogy bár egy kaptafára megy az összes sorozat cselekménye, mégis képes leültetni az adott médium elé a nézőt.

 tales of

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi Gakari 2nd Season

És ezzel megvan a leghosszabb címmel rendelkező folytatásunk a nyári szezonban (lekörözve a Binan Koukout), és hogy mit kapunk ettől az animétől: futurisztikus jövőt, akciót és persze jóféle lövöldözős/verekedős jeleneteket – egyszóval mindent, amit csak belebírt préselni az Orange és Production IMS.

active raid kidou

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!