Oldal kiválasztása

Mivel egy kissé elkéstem egy tavaszi animés part 2-vel, és a többség kijövet céljából már nem igazán aktuális, így megropogatom az ujjaimat, hogy felkörmöljem az idén nyárra várható új sorozatokat, és persze az el nem maradható folytatásokat.

d-gray-man2

Servamp

A Brains Base megint elővette azt a jó szokását, hogy a nyugati kultúra elemeit építik bele a japán mondavilágba – és a Servamp sem különbözik ettől. Mint azt a sorozat neve is takarja az egyik központi szereplőnk, Kuro egy vámpír , aki összetalálkozik egy friss középsulis diákkal, Mahiru Shirotával, és azt hiszem, hogy nem kell tovább folytatnom a gépelést, hiszen mindenki tudja, hogy ebből mi fog következni.

 servamp

D Gray Man Hallow

A Nanatsu no Taizai második évada mellett ez a sorozat lesz az, amit a legjobban várok. Őszintén szólva nem tudom eldönteni az előzetesek alapján, hogy az elejéről újraanimálják-e a szériát, vagy folytatják onnan, ahonnan az original abbamaradt, mindenesetre engem már a kezdőképek meggyőztek.

 d gray man

Handa-kun

Nagyon reménykedtem – vagy sokkal inkább követeltem –, hogy a Barakamon kapjon egy rendes folytatást. Hát, a kérésem félig-meddig teljesült, ugyanis lesz újabb anime a témában, csak éppen egy előzmény, ahol Handa iskolai éveit vehetjük szemügyre.

 handa kun

Fukigen na Mononokean

A Pierrot dobja ki az éterbe ezt a kis humorral vegyített, mitikus nyalánkságot, aminek bő története szintén kimerül annyiban, hogy egy hétköznapi fiatal  szembesül a túlvilág lényeivel (csak itt most mononokekkal), és persze megtalálja azt a valakit, aki képes neki segíteni.

 fukigen

Qualidea Code

Ahogy olvastam ennek az animének a történetét, kissé nagyon Blue Gender utóérzetem lett, de persze csak a borítóról nem tudom eldönteni, hogy olyan véres is lesz-e  Qualidea Code, mint az előd. A cselekmény röviden annyi, hogy feltűnik egy „ismeretlen” nevezetű létforma, ami nem kifejezzen az emberiség barátja. Pár gyerek hibernálva átvészeli a nagy pusztítást, ám mikor magukhoz térnek, furcsa erők birtokába kerülnek.

qualidea

Folytatások

 

Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi

Ez az! a D Gray Man Hallow-al karöltve lesz nézve a Nanatsu új évada is, ami – ismerve a manga cselekményét – képes lesz lepipálni az első évadban látottakat. Bár egyenlőre nincs epizódszám kiírva, remélhetőleg nem fogják rövidre Melodiasék kalandjait.

nanatsu

Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu LOVE LOVE

Két kérdésem van: Miért? És ki volt az, aki kérte, hogy ebből legyen második évad? Már egy is sok(k) volt ebből a szériából, nem hogy még egy újabbat át kelljen vészelni.

binan koukou

Danganronpa 3  The End of Kibougamine Gakuen

A nagy negatívum után egy újabb jó dolog: kedvenc krimi animénk folytatódik onnan – persze a játékhoz hűen –, ahol az első széria abbamaradt. Tehát túlélő hőseinknek ismét ki kell állniuk magukért az újonnan átalakult külvilágban, és persze a Kétségbeesés mindig ott van a nyomukban.

Danganronpa-3-Anime-Two-Chapters

Arslan Senki: Fuujin Ranbu

Aki ismeri az eredeti szériát, az remélhetőleg a folytatásban sem fog csalódni, bár még konkrét cselekményszál nincs leírva az előzeteshez, de ha olyan szinten folytatódik a széria, mint ahogyan elindult, akkor nem lesz okunk panaszra.

arslan senki

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!