Oldal kiválasztása

Most nem tudom, hogy ezért a listáért mennyire fog járni a megkövezés – hiszen csak kristályok lesznek benne –, de az is nyílt titok, hogy a Steven Universe a története és világkialakítása mellett a szereplőkből is a legjobbat hozza ki. Lássunk is belőlük egy kis csokorra való összeállítást.

top 5

  1. Rózsa Kvarc

Bár nem sokat szerepel normálisan a képernyőn – legfeljebb flashbackekben tűnik fel – mégis egy központi és meghatározó karakter. Rózsa egy komplex és teljes értékekkel teli nő: egyszerre harcos és vezető, gondoskodó védelmező és szerető anya egyben. Bár, ha most visszatérne a szívem szakadna, hiszen mindenki tudja, hogy annak mi lenne az ára.

rose

  1. Gránát

Ő az a személy, aki simán viselhetné a föld legmenőbb anyukája címet. Gránát nem csak remekül átvette Rózsa szerepét, mint vezető és pótanya, olykor-olykor megnyílik ő is, és láthatjuk, hogy addig mi csak a személyisé felszínét láttuk.

garnet

3.Szugilit

Bár heves, és erősen kiszámíthatatlan fúzióról beszélünk, Malachite és Opál mellett ez a legkedvesebb fúzióm. Nemcsak erős és nagy a szája, hanem ég benne mindkét alkotó fél bizonyítási vágya Steven irányába – az hogy lenyűgözzék a kisembert – egyszerre megható és ösztönző jellegű.

szugilite

2.Ametiszt

Második helyezettünk, a kicsi túlsütött pocok, aki szó szerint csak egy hajszállal maradt le az első helyről: lusta, trehány, nagyszájú és eléggé gyerekes, de ez és a kristályok közüli legnagyobb embersége egy hihetetlen karakterré teszi Ametisztet – és akkor még nem számoltuk bele nem éppen fényes múltját.

amethiszt

  1. Jasper

Kövezzetek nyugodtan meg, de a lista első helyén ez a sárga, harcias kvarcharcos trónol. Bár hivatalosan antagonista, én is azok táborát erősítem, akik szívesen látnák a jók oldalán harcolni a földért – mert bár lenézés ide, bunkóság oda, ő tipikusan egy olyan karakter aki csak az érme egyik oldalát látja, és megvan rá az esély, hogy jó útra tér, ha megtapasztalja a másikat is.

jasper

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.