Oldal kiválasztása

once-upon-time_0

Na, végre alakul…
Vigyázz Spoiler!!!!

Azt hihettük az előző rész végén, hogy Zelena már megint csak szívatja Hádészt, de nem. Tényleg kezd többet érezni iránta, ám ennek Regináék nem igazán örülnek, mert attól tartanak, hogy a halál ura átszabadulna az ő világukba, jogosan. Ezért Regina meggyőzi az anyját, hogy segítsen jobb belátásra téríteni Zelenát, így végül a két nővér megint egymásra talál, ráadásul Regina azt tanácsolja, hogy menjen el Hádészhoz, mert hisz abban, hogy mindenkit jó útra lehet téríteni. Ám amikor Zelena találkozna Hádésszal szembe találja magát az idő közben összehaverkodott Pán Péterrel és Rumple-el. A következő részben pedig megtörténik végre amire Hádész oly sok éve várt már, Zelena megajándékozza az ő szerelmes csókjával így most már esélye van elhagyni az alvilágot. Mindeközben Emma megpróbálja megosztani a szívét Kilien-nel, de ez nem sikerül neki. Igyekeznek más megoldást keresni, de végül elbuknak, és Emmának fel kell adnia a szerelmét, ismét. Hádész pedig minden bizonnyal ott akarta hagyni őket az alvilágban, hogy eluralkodhasson a káosz, de úgy tűnt erről Zelena nem tudott semmit.

ONCE UPON A TIME - "Sisters" - Now that Hades and Zelena are reunited, Hades tells Zelena that he wants a future with her outside of the Underworld. All she needs to do is heal his heart with True Love's Kiss so they can leave the Underworld and trap the heroes there for eternity. When Regina overhears of this plan, she enlists Cora's help to find a way to separate Zelena from Hades. However, Cora reveals a family secret that could change Regina and Zelena's lives forever. Meanwhile, David finally meets James, only to realize that his twin is determined to seek revenge on him for stealing the life he could have had, on "Once Upon a Time," SUNDAY, APRIL 24 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (ABC/Jack Rowand) REBECCA MADER, BARBARA HERSHEY, LANA PARRILLA

Igazából egybe véve a két részt van értelme úgy összességében a dolgoknak. Egy kicsit vontatottá vált, mikor végig kellett nézni Cora megüdvözülését, de el kell, ismerem az anya és lányai közt lévő dráma nagyon szép lett, végre egyesültek a nővérek és nagyon szurkolok Zelenának, hogy ne zöldüljön be megint. Tölteléknek berakták James-t, meg Szörnyellát, de voltaképp csak időhúzásnak szolgáltak. Ami a lényeges, az Zelena és Hádész. Nagyon vártam már, hogy végül beteljesedik-e a szerelmük, de úgy néz ki, hogy működik, gondolom addig a pontig, amíg rá nem eszmél Zelena, hogy Regináéknak ártani akar az újdonsült kedvese. Legalábbis remélem. Hádész karaktere egyre bonyolódik, ami túllendülve a Disney-s elődjén egyre inkább Bejön. Tetszik a kitartása, tetszik a cselszövése, mert azt hittem róla, a rész legvégéig, hogy egy nyálas hősszerelmest kapunk, de aztán végül nem, és ez ad súlyt a karakterének.

maxresdefault (3)

A másik fő dráma természetesen Killian és Emma most már mondhatom, hogy tragédiája. Rettentő szép jelenet volt, mikor Emma rájött, hogy nem tudja megmenteni, gyönyörű volt, ahogy elbúcsúztak és az egyik felem azt kívánja, hogy megmentsék, de valahol talán csak az lenne jobb, ha ennek a drámai, jól megírt pillanatnak megmaradna a súlya. Emmára viszont már ráférne valaki, aki nem hagyja ott a fogát. A naiv részem szurkol, hogy Killian betartja a szavát, miszerint ő egy túlélő, kiderül.

960 (2)

Ami még érdekel, hogy mi lesz Rumple és Belle sorsa. Mivel Belle álomátokba merült, Rumple megpróbálta felébreszteni a csókjával, de úgy tűnt már nem őt szereti Belle a legjobban, így a varázs nem működött. Ez kissé lelombozó tény, de új irányokat nyithatnak meg ezzel. Új esélyt adhatnak Rumple-nek bizonyítani a szerelmét, és ez nagyon érdekesnek ígérkezik.

Ami viszont ennél is izgalmasabb, hogy a pokol immáron átokmentesített ura, mit fog leművelni az élők között. Még párszor lángolhatna a haja!