Oldal kiválasztása

Múlt héten ugyan nem cliffhangerrel ért véget az epizód, de azért komoly kétségeket hagyott a jövőt illetően. Starling City soha nem látott állapotban, barátságok átalakulása, és szerelmek bontakozása – ez jellemzi a Legends of Tomorrow mostani részét.

Legends of Tomorrow S01E06.3

Miután a hajót ismét üldözőbe vette a fejvadász, az a sorozatos találatok után kilökődött az időfolyamból, egyenese 2046-ba, méghozzá Starling Citybe. Felderítés során láthatták városuk pusztulását, és miközben felderítették a terepet, feltűnt a Zöld Íjász is, ám a mostani Íjász nem Sara barátja, így rá is lő a csapatra, akik felderítés helyett inkább visszamennek hajójukra, megjavítani azt. Azonban a javítások jócskán elhúzódhatnak, eközben pedig sem Sara, sem Snart nem bír a fenekén maradni, így Rippel és Roryval közösen felderítik a jövőt.

A várost Deathstroke rohanta le, és Oliver Quennek sem sikerült megállítania a pusztulást, az új Zöld Íjász, Connor Hawke pedig egymagában kevés a rendcsináláshoz. Sara azonban kideríti a nagy rejtélyt Oliverről, miközben Rip folyamatosan azzal traktálja, hogy ne tegyen semmit a nő. Pedig ha tényleg ez a jövő vár Sara városára, akkor nehéz sokáig kordában tartani Canaryt! Ráadásul Snarték is leszakadnak, ugyanis Rorynak sikerül a hegyi banda élére állnia, és ezzel minden vágya teljesül is, azonban ez Rorynak kevésbé az álma, így kénytelen komoly eszközökhöz nyúlnia Captain Coldnak.

Legends of Tomorrow S01E06.4

A sorozat ismét hozta a szokásos képregényes stílusát, és ez leginkább a csatajelenetekben ütközött ki, a korábbiakkal ellentétben ezúttal azonban nem a Legendák voltak a hősök, hanem egy régi árny a múltból, aki pont az ő felbukkanásuk miatt pattant ismét nyeregbe. Sara odaadása városa és barátai iránt nagyon szép ívet kapott: a korában hideg gyilkosként beállított nő most megmutatta, hogy miért játszott ő fontos szerepet Starling City és Oliver életében.

Legends of Tomorrow S01E06.2

Snart és Rory kapcsolata komoly fordulatot vett. Snart most végre elérte azt, amit akart, és kedvére garázdálkodhatna, vagyis végre boldog és elégedett, ugyanakkor Rory egy ilyen szó szerinti bűnöző paradicsomban nem érzi jól magát. Ugyan azzal érvelt társának, hogy nem szereti a konkurenciát, valójában sokkal mélyebb indokról is lehet szó – és itt látszik meg igazán, hogy ugyan Cold és Heat bűnözők, de nem gonosztevők, és ez nagy különbség.

Legends of Tomorrow S01E06.1

A könnyed szálról ezúttal a hajón maradtak gondoskodtak, akik egy furcsa és szövevényes szerelmi háromszöget kezdtek kibontakoztatni, hogy aztán a helyzetkomikum igazán bájos pillanatokat okozzon a nézőknek, megtörvén ezzel az amúgy nagyon is komoly drámai szálat. A dolgok szerencsére gyorsan rendeződtek, és pont ezért annyira jó a Legends of Tomorrow, nem erőltet semmit, megtartja vicces képi világát, ugyanakkor finoman adagolja a nagyon is összetett drámai pillanatokat.

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.