Oldal kiválasztása

Mi az? Kicsi, fekete/fehér és villámgyorsan vág szét? Most következő hőseinkkel/rosszfiúinkkal, rosszarcú jófiúinkkal a nagy többség már találkozott közvetetten vagy közvetve, de a nevüket garantáltan mindenki ismeri.

kurapika

5. Jafar (Sinbad no Bouken)

Valamiért mindig az van, hogy akinek fehér haja van és nagyon vékony testalkata, az profi orvgyilkos, kellően tépázott múlttal. Ez alól a Magi szeplőmestere sem kívétel, de itt most a fiatal, gyerekkori énjét idézem meg megjelenés erejéig, hiszen az ő jellemváltozása eléggé nagyfokú – de még így is néha előtűnik a régi személyiség.

jafar

4. Killua Zoldyck (Hunter x Hunter)

Másik shiro-chan, csak tüske hajjal, de minden másban azonosak ötödik helyezettünkkel. Orgyilkosok, hol kedves, hol tömeggyilkos személyiség dominál, de harcközben mindenképpen lehengerlő és egyben félelmetes ahogy ez a kis matkafejű gyerek egy pillanat alatt vált át cukiból hidegvérű gyilkossá.

killua

3. Colt (Gangsta)

Na, ő az akit nem kéne szeretnem – hiszen olyat tett, ami számomra főbenjáró bűn –, de mégsem tudok rá teljesen haragudni, annyira hasonlít az aranyérmesre (valamint a neve is eléggé tetszetős). Colt is szűkszavú, halálosan precíz, és nem ismer irgalmat, és pont ilyennek kell lennie egy igazi Pusztítónak.

colt1

2. Feitan (Hunter x Hunter)

Togashi másik zseniális alkotásának egy nem sokat feltűnő, de akkor maradandó nyomot hagyó alakja Fei: Yu Yu Hakusho-s megfelőjéhez mérten ő is alacsony termetű, piszkosul gyors, karddal nyomul és bárkit felszeletel, aki az útjában áll –persze, ha az ellenfél kellő sebzést okoz neki.

Feitan

  1. Hiei (Yu Yu hakusho)

Nem volt kérdés, hogy miért is ő került az első helyre. Sok kis bugris pályázik mostanság a háromszemű tűzdémon trónjára, de a mai napig is csak nagyon keveseknek sikerült megközelítenie Hiei szintjét. Mind morgásban, mind antiszockodásban, mind a legjobb időben a leghatásosabb belépőben az egyik – számomra meg a – legjobb e tüsi törpe.

hiei

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.