Oldal kiválasztása

Még nem hullik a hó, annál inkább az elkövetkező év várható új sorozatai vagy az idei felhozatal folytatása (de messze van még a Nanatsu no Taizai season 2), így feltehetően nem lesz okunk a csalódásra, 2016-ban sem.

reikenzan

Prince of Stride: Alternative

Ha már sport és nem kosárlabda vagy röplabda, akkor a futás. Nemcsak a való életben, hanem már az animékben is kezd teret hódítani, amit jól példáz a Madhouse, január 5-i dátummal debütáló sorozata is. Az anime cselekménye annyi, hogy hatos csapatba kell verődni, hogy iskolák között versengve a legjobb futócsapat kerüljön ki győztesen.

 prince of stride

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai-Hakkei

Amint megláttam az anime borítóképét, egyből a Psycho-Pass jutott valamiért az eszembe róla, ami nem is annyira véletlen, hiszen van a kettő között hasonlóság. Itt is adva egy alternatív történelem, ahol az emberi erkölcs szó szerint a mocsárba hullott, és csak egy Unit-8-nak nevezett (gépesített) egység képes fenntartani a rendet. Az Orange és a Produtcion IMS közös mecha gyermeke január 7-re várható.

active raid

Oshiete! Galko-chan

Fiúk, nyugodjatok meg. Mi lányok is képesek vagyunk kamionos módjára beszélni, vagy csak szimplán az „ami  a szívén, az a száján” alapot követni.  Erre jó példák school life-os animénk főhősnői, a durva beszédű, ennek ellenére sok baráttal rendelkező Gyaruko-chan, a mindent kibeszélő Ojyo, valamint örök csendesként a félénk kis Otako. Hármuk történetét állítja pengeélre a Feel, várhatóan január 8-tól.

oshiete

Ajin

Végre, a Ranpo Kitan után egy újabb horror sorozat, ami remélhetőleg kecsegtet némi átlagon felüliséggel.  Az anime címét is adó emberek, az ajinok ugyanis olyan személyek, akik nem képesek meghalni. De persze ez sokkal inkább átok, mintsem áldás, hiszen busás pénzekért keresik meg és fogják el ezeket a különleges személyeket. Én már nagyon várom, hogy kijöjjön.

ajin

Bubuki Buranki

Újabb kiskorú haderővel operáló shounen anime a Sangizen Studio jóvoltából. Az anime főhősét, Azuma Ikkit csak egy véletlenül jött jó barát, valamint annak különleges fegyvere, egy ún. Bubuki menti meg attól, hogy a csúnya kormány katonái elvigyék. Miután kiderül, hogy Ikki is rendelkezik ilyen erővel, meg is indul a harc, hogy előkerítsék minden Bubikit forrását, az alvó Oumai nevű titánt.

 bubuki

Norn9: Norn+Nonet

Kissé régimódi, kissé a lányoknak való szépfiúkkal, kissé nagyon romantikus sorozatnak ígérkezik a Norn9, ami látszólag (a leírásból legalábbis ez esik le) egy fantasy beütésű, mivel 5-nél több jó hímet számol egy rakáson, így talán egy kis  fordított háremet is gyanítok benne, de mivel a kaland szó is szerepel, így talán nem lesz annyira vészes.

norn9chara

Folytatások

Akagami no Shirayuki-hime 2nd Season

 akagami no

Durarara!!×2 Ketsu

durarara

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!