Oldal kiválasztása

Sok, hasonló típusú játékból már megtanultam, hogy nem jó, ha csak egyfajta fegyvertárral rendelkezel. A New Vegasban emiatt egy kisebb hadseregnek való fegyverarzenállal rendelkezek, amiben minden megtalálható: az alap kis 10mm-től a nehezen megszerezhető unique fegyverekkel bezárólag.

Curios_and_Relics

10.Machete Gladius

Mert minek legyen csak egy sima macheteje az embernek, ha lehet machete Gladiusa! Mondjuk ez kinézetben inkább a Kukri késre hajaz, de ezzel nem kukacoskodok a készítők felé.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Oh, Baby!

Mileőtt még mindenki menekülne, hogy én itt leállok Justin Biebert énekelni – meg lehet nyugodni. Ez a kissé gázos névre keresztelt Sledgehammer igazán hatásos kis szerkezet és nem egyszer húzott már ki nehéz helyzetből.

oh baby

  1. Euclid’s C-Finder

Amennyire lenyűgözött ez a kis szerkentyű a mostani bugos szokása miatt most eléggé haragszok rá. Mert bomba ereje van (igaz egy nap csak egyszer lehet élni vele), de most még erre sem hajlandó a drága.

Euclid's_C-Findercropped1

7.Tesla-Beaton Prototype

Nem annyira tartozik azok közé a fegyverek közé, amiket magamnál hordok, de ez általában azért van, mert nem akarom hogy romoljon az állapota. Viszont amikor kell (és a Deathclawok miatt azért sosem árt), akkor kéznél van.

FNVTeslaBeatonPrototype

6.Hunting Revolver

Kedvenc revolver típusom, amit szerintem a halott, jéghideg kezeim közül sem tudnának kifeszegetni a tolvajok. Erős (sajnos nem túl csendes), és vele mindig garantált a közeli headshot.

HuntingRevolver

  1. Blade of the East

Hú apám, hogy mit nem szenvedtem meg ezért a fegyverért – ami nagy szó, lévén hogy nem vagyok a meelee elkötelezett híve.  Ennek ellenére meg lett, és kicsit sem bántam meg.

sword

4.Throwing Knifes

Itt meg már megint szinte ellentmondok önmagamnak azzal, hogy egy ilyen fegyvert emelek szinte már a dobogóra – pedig nem is sejtené az ember, hogy olykor milyen hasznos ez a fegyver, csak kár hogy kevés van belőle.

ThrowingKnifeFNV

3.Hunting Rifle

Igen, az első helyezett is mutatni fogja, hogy a rifle-ök a gyengéim. A Varmint az még okés (ahhoz van a legtöbb töltény), meg a Service is, esetleg a Gobi Campaign vagy a Ratslayer, de az a bronzérmes ez a kis „egyszerű, mégis nagyszerű” lett.

hunting rifle

  1. Vance 9mm submachine gun

Sokáig ágálkodtam a Submachine-ek ellen, utána meg beláttam, hogy minden golyó/elem zabáló tulajdonságukat leszámítva jó velük nyomulni, mivel sokkal nagyobb az esélye annak, hogy ementálivá lyuggatod az ellent.

vance

1.Anti-Materiel Rifle

És íme, ő! Bár nem unique, azért eléggé ritka (és mivel jó vagyok, nem fogok NCR rangereket ölni érte), és eléggé moderáltan használom. De amikor használom, akkor a hullahegy garantált vele.

anti mat rifle

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.