Oldal kiválasztása

Mivel most ősszel rengetek folytatást kapunk vagy már kaptunk sorozatügyileg, így ezt a brancsot én külön csokorba is szedtem.

jack

Folytatások

Diabolik Lovers More, Blood

Ha nagyon gonosz akarok lenni ezzel a sorozattal, akkor csak azt mondanám, hogy ez minden olyat tartogat, ami a hárem fangirl-öknek (esetleg a yaoisoknak is) maga a mennyország, mindenki másnak pedig a megtestesült kínszenvedés. Jó, annyi előny van itt, hogy a vámpírok nem csillognak, de hogy értékelhető jellemet se kapott a gárda (max. Shu és Subaru), az is biztos.

diabolik

K: Return of the kings

Szegény Cathy vette a fáradságot, hogy írjon erről a szériáról, erre én közöltem vele, hogy nemrég jött ki a második évadnak az első része. Képzelhetitek, hogy milyen reakcióval fogadta a hírt. A K maga alapvetően nem rossz, nem is jó, és pont emiatt az átlagosság miatt nem is várok sokat én sem a második évadtól.

k return

Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen

Eleinte érdekesnek tűnt a sorozat: vannak benne remekül megkoreografált jelenetek, de végül nem érte el azt, amire számítottam tőle. Most viszont kap egy második esélyt arra az Owari no Seraph, hogy ne csak egy legyen a vámpíros-romantikus sorozatok közül.

owari

Noragami Aragoto

A másik olyan jómadár, amiről majd Cathy fog beszámolni a Challenge keretein belül. Történetileg a Bishamon Arc-ot veszi alapul, de mivel még csak az első rész jött ki harmadikán, így még bármi lehetséges, amivel csak ellehet szúrni egy folytatást – főleg ugye az elferdítés. De ki tudja, lehet, hogy a Noragami második évada nagyobb meglepetést fog okozni, mint azt így elsőre gondoltam.

noragami

Szimplán érdekesek:

Lance N’ Masques (Studio Gokumi)

Ez a másodikán startolt kis fantasy sorozat első olvasásra egy ilyen 21.századi lovagregénynek tűnik (hős lovagsrác védi a gyámoltalan lányt), ennek ellenére talán rejteget némi potenciált a vaspáncélja alatt.

lance n mas

Young Black Jack (Tezuka Productions)

Nagyon megörültem, amikor megláttam , hogy a Black Jack is kapott egy új sorozatot, igaz ez most sokkal inkább előzmény story, semmint folytatás: hiszen itt még kedvenc jó doktorunk iskolai éveinek lehetünk majd a szemtanúi tizenkét részen keresztül.

young black jack

Concrete Revolutio: Choujin Gensou (Bones)

Volt egy kis Avengers utóérzetem, ahogyan olvastam ennek a sorozatnak a leírását, de még így is nagyon érdekes, hiszen viszonylag kis számú az olyan sorozat, ami által a különféle szuperhősök életébe nyerhetünk bepillantást (Tiger&Bunny). Itt is főként a népszerű, magas színvonalú közösségi életet folytató szuperhősök az érdekeltek, valamint az ő „védelmüket” ellátó emberek.

Concrete-Revolutio-Choujin-Gensou

Heavy Object (J.C Staff)

Hát most megint kapunk egy olyan mechás sorozatot, ahol cuki lányok vezényelnek hatalmas monstrumokat a háborúban, de mivel nem látom a humor vagy ecchi kiírást itt a listában, így végre az alkotót hajlandóak elvonatkoztatni ettől az izzadságszú megoldástól.

HeavyObject

Comet Lucifer (8bit)

Történetünk szerint egy alternatív világban egy bányászvárosban élő srác egy véletlen folytán összetalálkozik egy különös, kék hajú és vörös szemű lánnyal, innentől meg már szinte alapvetően garantáltak lesznek a nagy harcok, az űber képességek, és a romantika se lesz az utolsó sorba beállítva.

comet lucifer

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!