Oldal kiválasztása

Az Imperial Agent kivételével minden kasztot végig próbáltam már az Old Republicban, és a különféle companionok nem kicsit dobták fel benne a hangulatot. Volt, akit jobban, volt akit kevésbé zártam a szívembe, de mind-mind az adott kasztnak megfelelő összeállításban szerepelnek.

companion

5.Risha (Smuggler)

Kell-e jobb útitárs egy csempésznek egy olyan nőnél, aki messzemenőkig jártas az alvilágban, emellett rendelkezik kellő karizmával, és vitriolos nyelvvel? Kevés jobb társat tudnék Rishánál felsorolni, és pont azok is előzik meg őt a listában.

risha

4.Lord Scourge (Jedi Knight)

Az ellentétek vonzzák egymást, csapó egy: szerintem annál nagyobb meglepetés nem érhet egy jedit, ha egy megszálló kontrolból pont egy sith szedi ki. Lord Scourge, ki faját és korábbi foglalkozását tekintve is ízig-vérig sith, több évszázados szolgálat után átáll az általunk irányított Jedi Lovag oldalára, egy látomásra hallgatva – de mindezt olyan stílusban, hogy ő egy cseppet sem lép a jó oldal irányába más tekintetben.

lord scourge

3.Mako (Bounty Hunter)

Doc mellett a kedvenc healelő companionom, és bár a párbeszédek alatt hatalmas esze mellett heves vérmérsékletéről is tanúbizonyságot tesz, a később teljesen kialakult gárdába tökéletesen beleillik. Mako, mint első megkapott companion nagyon hasznos, és őszintén nem is volt nagyon kedvem lecserélni őt harcok miatt, de távolsági harcosként Torian közelharci stílusa sokkal jobban kiegészített.

Mako

2.Archiban „Doc” Kimble (Jedi Knight)

Az ellentétek vonzzák egymást, csapó kettő: itt minden értelemben jelzem előbbi kijelentésem hitelességét. Doc egyike azon companionoknak, akikkel románcolhat egy ellentétes nemű játékos karakter, és ezt a jó doktor egy Han Solot lealázó stílusban kezdi, hogy aztán ő is úgy járjon, mint neves elődje – bekötött fejjel.

Doc

1.Torian Cadera (Bounty Hunter)

Valamiért alapvetően jobban bírom a Mandaloriakat, mint a többi másik népből/fajból származó fejvadászokat (Embo, Cad Bane, fogadjátok őszinte bocsánatkérésemet), és erre a fiatal harcos – kinek fő célja, hogy klánja becsületét visszaállítsa – még rá is tesz egy lapáttal. Erős, fejvadászhoz képest meglepően jószívű és ismeri a hűség és a becsület szót, ami ritka ebben a szakmában.

Torian

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.