Oldal kiválasztása

Egyszer már készítettem egy top 5 játék karaktert bemutató cikket, de most eljött az idő egy olyan összeválogatásra, ami inkább a gamer lányoknak kedvez. Fiúk, el a monitorok elől, kezdődik a show!

Paul_-_Console_Opening_Movie_-_Tekken_65.Jake Muller

Ahogyan már egy korábbi cikkben kifejtettem, a Resident Evil 6-ot nálam, kilencven százalékban Jake jelenléte mentette meg. Erről a srácról nem sok információ lát napvilágot a játékidő alatt,  és az is, amit megtudunk eléggé sokkoló – vagy legalábbis nekem eleinte kicsit sem tűnt fel közte és a Wesker közti hasonlóság, legfeljebb ha premier plánban mutatták ezt az almaimádó renegátot.

Jake Muller

4.Hayate

Minden játékba kell egy misztikus nindzsa karakter, és itt, Dead or Alive-ban is hiába Hayabusa vezeti fapofában az élmezőnyt, az sem megkerülhetetlen tény, hogy a Mugen Tenshin klán ifjú vezetője is képes néha kellemesen váratlan fordulatokra, amik amúgy nem nagyon szerepelnek jellemrepertoárjában. Továbbá a filmmel ellentétben itt nem akarják összehozni a húgával.

Hayate

3.Jetstream Sam

Igen, sokan Raident (vagy Solid Snaket) várták ide, de én most a hűvös brazíliai szellőt idézem meg ebbe az amúgy is fülledt országba. Samuel Rodriguez eredeti jelleme leginkább a Metal Gear Rising Revengeance végjátékában, valamint a róla szóló DLC-ben érhető nyomon, és ahogy a beceneve is sugallja, neki senki nem parancsolt. Aztán szembekerült Amstronggal…

Jetstream Sam

2. Miguel Caballero Rojo

Sokan nem bírják a Tekken nemrégiben behozott latin macsóját kicsit nagyon agresszív és harcaddict jelleme miatt, ám ezen senki se csodálkozzon azután, hogy Miguel a szeme láttára és kezei között vesztette el imádott kishúgát – és ez az oka annak, hogy Jint többszörösen is a pokolra akarja küldeni. Továbbá nagyon érdekes dolog nála, hogy ő nem rendelkezik konkrét harci stílussal, hanem csak simán bunyózik, de azt nagyon állat módon teszi.

Miguel

1. Leslie Withers

Igen, a The Evil Within kis kötelező dilibogara kicsit most a kakukktojás szerepét tölti be, de némileg üditő is a tudat, hogy nem csak tesztoterontól túlfűtött izomtibik kerülnek be ide. Leslie egy végletekig gyámoltalan, aranyos és félénk karakter, aki szinte minden bizalmát elvesztette az emberekben, majd csapdába esett egy olyan világban, ahol szinte mindenki meg akarja őt ölni – kivéve Sebastiant és Joseph-et.

The Evil Within_20141108032942

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.