Oldal kiválasztása

Egy múltkori kis félreértés miatt – már itt szeretném leszögezni – hogy azon szereplők, akik fel lesznek ma itt sorolva, beleillenek az címben említett „skatulyába”, de emellett a személyes kedvenceimnek is minősülnek. Nincs harcos anime kötelező tápos harcos nélkül, ám ezekből manapság már annyit kapunk, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Én is krokodilkönnyeket hullajtva válogattam közülük – aminek itt az eredménye.

Kazukiandmooonface

  1. Captain BravoBusou Renkin

Amikor megismertem a Busou Renkint, Captain Bravo valahogy nem tudott igazán megfogni, hiába volt erős és badass. Aztán szembekerült egy, az őrültek listájáról éppen csak egy hajszállal lemaradt Moonface-el, és – egyből felugrott ide, még ha csak az utolsó helyre is.

Captain Bravo

  1. Shinomori Aoshi – Rurouni Kenshin

A Rurouni Kenshin egyik antagonistája-ban (aki azért néha segít a hősöknek) minden megvan, amit szeretni és félni lehet: jóképű, erős, és minden szociopata tendenciája ellenére van szíve. Meg két kardja, amivel simán sashimit csinál abból, aki éppen az útjában áll, de – Levihez hasonlóan, ő sem veszti el emberségét.

Shinomori Aoshi

  1. Bacchus – Fairy Tail

Most pedig emelje fel a kezét az, aki ismeri a Fairy Tailt, és nem szereti Bacchust. Senki? Jó, én is így gondoltam. A részeges sólyom neve ellenére a józan jellemével, és a nagy átlagtól elütő erejével fogott meg. Őt az teszi szerintem az egyik legveszélyesebb mágussá, hogy hiába tök átlag (egyesek szerint egyenesen semmitmondó) a mágiája, ezt ellensúlyozva a harcművészete valami hihetetlen, és ezt kombinálva a meglévő mágiájával, alig van ember, aki képes győzelmet aratni felette – már ha részeg.

Bacchus

2.Arima Kishou – Tokyo Ghoul

Az őrültes cikkben Suzuyánál mondtam, hogy az egész szereplőgárdából csak őt, és Ayatót bírom. Na, ez most változott annyiban, hogy Ayato lecsúszott, és a helyére bekerült Arima. Hiába egy magányos farkas, mellette kiváló ghoul mészáros, aki egymaga képes megfutamodásra bírni az Egyszemű Baglyot, valamint a bajban lévő társainak elég csak meghallani azt, hogy ő a közelben van és harcol, egy csapásra visszatér beléjük  az élet. Emelem a kalapom!

Arima Kishou1

1.Zaraki Kenpachi  – Bleach

Azt hiszem ő az a tag, akit senkinek sem kell bemutatnom, és bizonygatnom, hogy miért ő a legbadassabb legény a gáton. (szinte) Csak a harc élteti, mindig erős ellenfelek után kutat, hogy aztán vagy kinyírja őket – őőő, vagy kinyírja őket. Számára ez a két opció létezik. Nem is csoda, hogy az ő szótárában olyan nem létezik, mint a „józan ész.”

Zaraki Kenpachi

Szerző

Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.