Oldal kiválasztása

magical1Mostanában nagyon el vagyok merülve a magical girl-témában, elvégre a Sailor Moon Crystal az egyik örök klasszikushoz tartozik. Nos, akkor lássuk most a kedvenc hősnőinket – a teljesség igénye nélkül.

magical2Sailor Moon

Usagi időnként szórakozott, ügyetlen, ráadásul meglehetősen hisztis is. Ennek ellenére a többség így is kedveli, hiszen amikor helyzet van, akkor bizony odateszi magát, megmenti az ártatlanokat, segít a barátainak, ráadásul hatalmas szíve is van. Nem csoda, hogy így hamar elrabolta Mamoru szívét.

magical3Renée Roberts

Habár a Tokyo Mew Mew-nak nem ő a főszereplője, mégis mindig sokkal vagányabbnak tartottam a többieknél. Eleinte egyedül indul útnak, és helyre teszi a rosszfiúkat. Mindezt fokozza, hogy tulajdonképpen a legvagányabb szereléssel is ő büszkélkedhet az animében. Ja, és szép, lila haja van.

magical4Sailor Pluto

Pluto egy olyan karakter, akire mindig felnéztem. Nem kis munkát lát el az Idő Őrzője, ráadásul nem igazán kecsegtet a nyugdíj reménye sem. Ő ennek ellenére állja a sarat és büszke arra, aki. Mondanám, hogy több szerepe is lehetne, de a sztorinak nem tenne jót. Mégis azt hiszem, jócskán megérdemli a tiszteletet.

magical5Wedding Peach

Momoko, alias Wedding Peach kicsit hasonlít Usagira természet szempontjából. Persze, erre még bőven találunk példát az animék történetében, Momoko viszont azért kapott helyet mégis a listában, mert szeretik mellőzni az animét, pedig igencsak jó darab. Továbbá az a sörény irigylésre méltó.

magical6Blossom

A Powerpuff Girlst hamar elkapta japán, amit meg is tudok érteni, hiszen mind szerettük gyerekkorunkban. Anime verzióban a dizájn nekem személy szerint kevésbé tetszik, viszont Blossom szerencsére ugyanolyan tökös kislány maradt, mint volt – és mi pont ezért kedveljük őt.

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!