Oldal kiválasztása

God Eater

A korábbi cikknél még nem találtam, hivatalos leírást, most viszont összefutottam eggyel, az Ufotable Studio jóvoltából. A 2050-ben megjelent lények, az ún. Oracle cells-ek lassan a kihalás szélére sodorták az emberiséget, és mivel semmilyen fegyver nem fog rajtuk, az emberek tehetetlenek velük szemben, egészen addig, amíg a God Eaternek nevezett személyek el nem kezdik használni a God Arcs-nak nevezett fegyvereket, amik képesek szembeszállni az Oracle-ök erejével.

God Eater

Jitsu wa Watashi wa

Eddig a Junjou Romanticán kívül szerintem még nem írtam romantikus animéről, és ez is eléggé furcsa a története (konkrétan a Rosario+Vampire-ra emlékeztet).Főhősünk Kuromine Asahi avagy a sosem hazudó ember, egy véletlen folytán megtudja titkos szívszerelmének titkát, a lány ugyanis vámpír. A legfőbb kérdés az, hogy Asahi képes lesz-e megtartani ezt a súlyos titkot? Egy romantikus (a kép alapján hárem típusú), vicces anime a TMS Entertaimenttől.

Jitsu wa watashi wa

Dragon Ball: Super

Igen, már minden Old Schoolos (és kevésbé Old Schoolos) Dragon Ball fan várja a júliusban várható újabb sorozatot Gokuék történetéről. ? Magáról az új évad történéseiről még csak annyi információt találtam, hogy a cselekményszál pár évvel Maijin Buu legyőzése után játszódik. Remélem a Toei Animation ezúttal sem fog senkinek csalódást okozni a legújabb adaptációval.

Dragon Ball super

Ushio to Tora

Újabb pörgős Shounen anime, a Mappa és a Studio VOLN szerelemgyereke az ugyancsak júliusra várható Ushio to Tora. Főhősünk, Ushio, hogy megvédje családját és barátait a gonosz szellemek hasától, kénytelen használni a családja által egykoron elzárt démont, Tora-t. Az egyetlen kérdés, hogy vajon képes lesz-e a fiatal fiú uralkodni a lény felett?

Ushio to Tora

Ranpo Kitan: Game of Laplace

Ehhez az animéhez még nem volt leírás, de mivel horror anime (és azokat nagyon is szeretjük), így a Lerche, ezt is júliusra időzítve lopja majd be az emberek szívébe. A borítója engem nagyon is emlékeztet az ugyancsak darkos hangvételű, de nem horror Ghost Hound-ra, és remélem, hogy a színvonal is ahhoz hasonló lesz.

Ranpo Kitan

És jöjjön kedvenc szekcióm, a háremrészleg és az ecchi nyári kiadásai:

(merthogy ezek sosem képesek elfogyni)

 

Monster Musume no Iru Nichijou (Lerche)

Monster Musume

Kangoku Gakuen (Studio TBD)

Kangoku Gakuen

Bikini Warriors (Studio TBD)

 bikini warriors

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai (J.C Staff)

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!