Oldal kiválasztása

Durarara! x2 Ten

 A most Áprilisban (újra) kijövő Gintama mellett tuti, hogy ezt várták a legjobban az animések.  A Studio Shuka tálalásában, szintúgy júliusban, mindenkinek essen le az álla Izaya és Shizuo valamint a többiek újabb kalandjaitól, amik garantáltan még pörgősebbek és állatabbak lesznek, mint korábban.

Durarara

Chaos Dragon: Sekiryuu Senyaku

A Silver Link Studio nyári kollekciójának darabja ez az anime, minek története 3015-ben játszódik egy Nil Kamui nevű királyságban, ahol a fő védelmező isten, a vörös sárkány minden előzetes ok nélkül őrjöngésbe kezd. Bár csak júliusra várható az epizódszám nélküli sorozat, én már most nagyon érdeklődöm iránta.

 Chaos Dragon Sekiryuu Senyaku

 Gangsta

 A Manglobe jóvoltából, egy újabb Seinen alkotás, amit én első ránézésre egy ilyen szupererőkkel szórakozó Black Lagoonnak mondanék, hiszen minden van benne, ami kell: titokzatos város, csak az itt Ergastulum névre hallgat, szemben álló bandák, és két tökös főhős. De még messze van ennek a sorozatnak is a premierje sajnos, úgy hogy ennek a sikeréért is bőszen imára kell csapnom a kezem.

 Gangsta

Junjou Romantica 3

Az első évadot – annak ellenére, hogy nem vagyok yaoista – valahogy sikerült végignéznem, a másodikkal már meg sem próbálkoztam, erre most látom, hogy Studio Deen idén júliusra csinálja a harmadik évadot. Csak egy kérdésem van, de ha ezt fel is teszem itt írásban, garantáltan minden yaoi fangirl a véremet akarná.

 Junjou romantica

Zárásként meg még jöjjön pár olyan sorozat, ami kép alapján érdekes, de történet még nincs hozzá csatolva:

 

Aquarion Logos

 Aquarion Logos

God Eater

 God Eater

Million Doll

Million Doll

Szerző

Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!