Oldal kiválasztása

Huhú, hullanak a harcosok, mint a legyek! Na, jó, ez gonosz volt tőlem, de sajnos tény, ami tény. Ugyan visszatértünk a régi, kiszámítható kerékvágásba, viszont legalább ebben jók a készítők, és így végre ismét élvezhető részeket kínálnak nekünk, nézőknek.

sailormoon67Miután az előző epizód azzal zárult, hogy Mercury épp megfulladni készült, talán nem lepek meg senkit azzal, hogy végül őt is elvitte a Fekete Hold. Nem csoda hát, hogy a harcosok kezdenek elég rendesen berezelni, és sürgősen kitalálni valami megoldást. Azonban az erejük még a veszteségeken felül is megcsappan, mivel Makoto sikeresen összeszed valami fránya vírust, ami látszólag influenza. De persze orvoshoz véletlenül se megy el, mert minek, inkább kint rohangál az esőben. Így aztán Usagi, Minako, Luna és Mamoru próbálják megoldani a fennálló a helyzetet. És hogy tutira ne legyen könnyű dolguk, Chibi-Usa továbbra is állandóan a sarkukban lohol.

sailormoon65Ennek megvan az az előnye, hogy lassanként egyre többet tudnak meg róla, bár még mindig nem tudják fejben hova tenni a kislányt. Ráadásul szegény kiscsajnak még a rejtélyes, Lunára hajazó játéka is elromlik, csakhogy sehol nem nyílik. Szóval tulajdonképpen a csipet-csapat semmi egyebet nem tud róla, mint hogy a Fekete Hold vadászik rá, és hogy lepottyant az égből. Ami annyira nem biztató, mivel az ellenség is rendre onnan bukkan elő –ezúttal egy rakás droiddal, akikkel a városlakókat szeretnék helyettesíteni.

Úgy tűnik, valóban sikerül ismét jó részeket összerakni, sőt, időnként még meglepni is sikerül – legalábbis engem biztosan. Most, hogy még egy magas labdát is feldobtak, kíváncsi leszek, hogy sikerül-e majd bedobni a ziccert – de ezt a titkot nem árulom el nektek, nézzétek meg inkább –, de minden esetre elég ígéretes húzás. A droidokat imádtam, több időt szántam volna nekik az epizódban, mert nagyon jól néznek ki, ráadásul váratlanul robbantak be, mint egy bomba.

sailormoon64Ezt a Chibi-Usás szál körüli titkolózást viszont én személy szerint nagyon már nem húznám tovább. Én persze tudom, hogy ki ő, és mi a titka, de ezzel nem feltétlenül van mindenki így. És ezeknek a nézőknek nem szabad túl sokáig húzni az agyát, mert még a végén elszállingóznak, mondván, hogy „á, akkor nem is érdekel”.Nekem inkább csak zavaró, és lassan el fog laposodni. Tudom én, hogy ki kell tölteni a huszonhat részt, de azért húzzatok bele kedveseim!

sailormoon66Bár sok minden megjósolható a következő epizódból is, én azért izgatottan várom, hogy ezt milyen köntösben fogjuk kapni. És tartsuk ezt a tendenciát, mert újra van kedvem leülni elé, nem úgy, mint az évad közepén!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!