Oldal kiválasztása

Ilyen sem volt még nálunk: a Watchaholics divattal foglalkozik! Na, jó, nem szimplán divattal, hanem azzal, mit is viseltek a sztárok tegnap este a vörös szőnyegen, úgyhogy tulajdonképpen annyira nem tértünk el a témától.

Amúgy ennek a cikkemnek, mint sok másnak, is megvan a maga története – minden akkor kezdődött, mikor a Golden Globe éjszakáján szegény Catleent folyamatosan a színészek ruháival, meg a hozzájuk fűzött kommentjeimmel zaklattam (csak úgy hajnal kettőig). Ekkor Catleen mondta, hogy de jó, hogy ennyire értek a ruhákhoz. Én mondtam, hogy nem is értek. Ő erre rákontrázott, hogy de, én megint kijelentettem, hogy nem, aztán ezen még elvitatkoztunk így egy darabig. A téma azután is fel-felmerült, drága szerkesztőtársamnak pedig idővel sikerült beleültetnie a bogarat a fülbe – lehet, hogy mégiscsak össze kéne hoznom egy cikket a témába… Ez a bogár pedig addig szöszmöszölt a hallójáratomban, amíg meg nem született ez a kis laikus, teljesen szubjektív, de szemet gyönyörködtető lista.

10. Reese Witherspoon

oscar_ressewitherspoon

Az ő esetében nem is annyira a ruha fogott meg – mert az lássuk be, már az unalom határát súrolóan egyszerű –, hanem ahogy a színésznő viselte. Remekül passzol az alakjára, gyönyörűen kiemeli a derekát, az arcán lévő mosolytól pedig nekem is jókedvem lesz.

9. Octavia Spencer

oscar_octavia spencer

Ha ez ember lányának nincs tökéletes, vagy legalábbis közel tökéletes alakja, akkor nagyon nehéz dolga van a ruhaválasztásban, főleg egy ilyen esemény alkalmával – és ez azt is jelenti, hogy nagyon könnyen mellé tud nyúlni. Szerencsére Octavia Spencer gyönyörűen elkerülte a divatkatasztrófát: ruhája remekül megfelel az adottságainak, a szabása egyszerre visszafogott és extravagáns, a szín remekül áll rajta, az uszályába pedig egyszerűen szerelmes vagyok.

8. Lara Spencer

87th Annual Academy Awards - Arrivals

Megint egy viszonylag egyszerű forma, ám ezúttal merész színekkel – imádom ezt az élénk, mégis lágy hatású rózsaszínt, amit gyönyörűen kiemelnek a türkiz kiegészítők.

7. Anna Farris

oscar_annafarris

Na, ezt nevezem csillogásnak! Bár a ruha felsőrészének talán kicsit túl egyenes a sziluettje, a szoknya csodás, az övért odáig vagyok, és Anna Farrisnak azt is sikerült elérnie, hogy ez a rengeteg strassz ne tűnjön giccsesnek.

6. Paige Butcher

oscar_paigebutcher

Egyszerű, mégis nagyszerű – a ruha letisztult, testhez álló szabása gyönyörűen kiemeli a hölgy alakját, a kis uszály pedig kellőképpen felturbózza az összhatást. Ez a szín meg amúgy is a gyengém.

5. Kelly Osbourne

oscar_kellyosbourne

Fekete csipke fekete csipke hátán, gyönyörűen elrendezve – nem is tudom, mit imádok jobban ebben a ruhában: a kicsit pimasz, elől rövid, fodrozott szoknyát a csipkeszegéllyel, vagy a tiszta csipke, csábító felsőrészt.

4. Scarlett Johansson

oscar_scarlettjohansson

Azt hiszem, Scarlett Johanssonnak elfelejtettek szólni, hogy ilyen rövid idővel szülés után nem illik ilyen bombázóan kinézni. A ruha egyszerre szofisztikált és vadító, tökéletesen passzol rá, a nyakláncába pedig szerelmes vagyok. A hajára viszont haragszom (a képen nem látszik, de oldalt nem le van simítva, hanem tüsire borotválva, a lá Miley Cyrus – miért gondolják egyes nők azt, hogy ez szexi?)

3. Rosamund Pike

87th Annual Academy Awards - Arrivals

Örömmel látom, hogy a Golden Globe-fiaskó után Rosamund Pike végre kibékült a stylistjával (vagy kirúgta, és felvett egy újat). Ebben a ruhában úgy néz ki, mint egy gyönyörű rózsacsokor, a szoknya slicce vadító, de pont olyan magas, hogy ne legyen olcsó, a minta oldalt pedig optikailag összehúzza a derekát – remek választás!

2. Zendaya

oscar_zendaya

Nem bírom ezt a csajt, nagyon nem bírom ezt a csajt (szegény, az Indul a risza!-val elásta magát nálam), de ez a ruha gyönyörű. Imádom a szabását, a színét, a fényét… Egyszerű, de csodálatos, Zendaya pedig – főleg ezzel a rasztával – úgy néz ki benne, mint valami istennő.

1. Anna Kendrick

oscar_annakendrick

Kezdem azt hinni, hogy Anna Kendrick nem csak a vásznon, hanem a való életben is hercegnő. A ruha lágy rózsaszínje megragadja az ember tekintetét, a szoknya esésébe szerelmes vagyok, a kivágás nagyon merész, de mégis ízléses, és bár a képen nem látszik annyira, de a strasszköves nyakpánt egyszerűen káprázatos. Bravó!

Szerző

Orlissa
Alapító és főszerkesztő-helyettes

A kedves-naiv-romantikus macskamán, aki írói ambíciókat hajszol. Reménytelen fangirl és könyvmoly.