Oldal kiválasztása

Eredetileg azt hittem, hogy a Lost Girl lesz az, ami feldobja majd a hétfőmet, de ez életem egyik legnagyobb tévedése volt. Ez persze nem jelenti, hogy ne lett volna egy jó rész, csak ebben az évadban elég sok a kegyetlenkedés – és sajnos nem csak a karakterekkel, de a nézőkkel szemben is.

lostgirl83

Azt már a múlt héten megtudtuk, hogy az Ősök összetartó hármas fogatában az egyetlen férfi valójában nő – hiszen ő Héra. Most végre az is kiderült, hogy ki a szöszi, habár szerintem az elmúlt két epizód fényében ez annyira nem volt nagy újság senkinek. Az viszont annál inkább, amikor Zeusz Boék kis csapatának meghívót küld egy partira, majd ott nem csak kedvesnek tűnik, de látszólag egy oldalon is áll velük. Persze mindezt nem olyan könnyű elhitetni, de elég meggyőző a csaj – még én is megettem, aztán persze én estem pofára.

Ahogy az Ősök egyre inkább szerves részévé válnak a történetnek, úgy derül ki egyre több dolog Hádészról is, amit én nagyon tudok díjazni, mert már kezdett idegesítővé válni, ahogy a kedvenc szukkubuszom egy számomra arctalan és ráadásul kicsit sem jófej pasast üldöz. Sőt, ami még jobb, végre meg is mutatták. Hát… Én mondjuk nem erre számítottam, hanem valami dögösebbre és kevésbé jóságos arcra, de hát ez van. Idén a készítők nagyon ki akarnak babrálni velem a jelek szerint.

lostgirl81

És persze hiába a sok akció és izgalom, Bo magánélete továbbra sem hajlandó szabadságra menni – pedig lehet, hogy jobban tenné. A múltkori veszekedésük után Tamsin kiköltözik a klubházból, így magára hagyja Bót – de azt hiszem, mind meg is tudjuk érteni őt. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy a bajban ne lehetne rá számítani, de az holtbiztos, hogy még csúnya dolgok fognak történni a csipet csapaton belül a dolgok jelenlegi állása szerint, mivel Tamsin ugyan nem kellett, viszont Laurennel újra kezd forrni a levegő, és Dyson is elég csúnyán háttérbe kezd szorulni. És ez így leírva nagyon gázul hangzik, úgyhogy most világosodtam meg, hogy miért nem szeretik sokan ezt a sorozatot, már én is lassan belezavarodok ezekbe a szerelmi szálakba.

Nem csak Bo magánélete kalandos egyébként, Max is elég rendesen belegabalyodott Irisbe, és a leányzó nem igazán akar róla lemondani, függetlenül attól, hogy ezt gyakorlatilag senki nem nézi jó szemmel. Viszont Iris még igen sok dolgot rejteget, olyasmiket, amikről még ő maga sem tud, viszont állati veszélyesek – és többnyire nem őt sodorják veszélybe.

lostgirl82

No, hát így végigtekintve ezen a részen, bőven van min izgulni, és ugyan egy kissé kusza minden – már megint – szerintem valami menő fog belőle kisülni. Ha meg nem, akkor majd Vex megmenti a helyzetet egy vacak poénnal és úgyis mindent megbocsátunk, mert ő túl cuki, hogy ne tegyük, ráadásul ezen kívül más jelentősége mostanában nincs. Hajrá Vex!

Szerző

Ixi
Alapító és szerkesztő

Főállású gonoszkodó sárkányboszorkány, egyben egyetemista tündérlány. Szeretem a fantasyt, a horrort és a pc játékokat. Őzike forever!