Oldal kiválasztása

Van abban valami fura élvezet, ha az ember holtfáradtan esik össze egy két napos fotózás után, sajog a lába, izomláza van, mégis levakarhatatlan vigyor ül az arcán. Beszámoló egy napról, ami több mint negyvennyolc órából állt.

10947259_420181884807190_9137492430616241491_n

A szombati nap már délelőtt kezdtük a fotózást Zolival, aki a Halo: Reach lélegzetállítóan élethű és világító páncélját alkotta meg, illetve Mantissal, aki az éjszakai égboltot kapta magára csillagképestől bolygóstól. Ekkor már készülődtek a többiek is, Galaxina, Dóri és nem sokkal később betoppant Tünde is. Ám az igazi móka akkor következett be, mikor Zolival és Atissal útra keltünk egy kis kajáért, és lépten-nyomon megállítottak minket a belvárosban, de igazán a kínai étterem pultosa nézett nagyot – persze szívesen asszisztált egy nagyon troll képhez. Evés közben természetesen számtalan egyéb vicces fotók is készültek.

Délután a Rysa kényeztető hölgyei is megkapták a maguk idejét a kamerák előtt, és végre a megfáradt Csillagflotta tisztnek is megmasszírozta végre valaki a vállát. Eközben Tünde megsiratta a leesett pikkelyeit, ám kreativitásának hála gyorsan meg is oldotta hiányukat. És mikor azt hittük, a buli nem lehet jobb, betoppant az őrült Alice, aki véres késével és rosszat sejtető tekintetével pózolt a kamerák előtt – illetve upgrade-elte magát Zuko kardjával.

Vasárnap már délután kezdtünk, és az Avatar szereplői kerültek a fókuszba: Ty Lee-ról, Mairől és Zukóról közös, illetve egyéni képek is születtek. Bizton állíthatom, hogy a triós képek a legjobbak, hiszen teázgattak, hülyültek, de leginkább Mait próbálták jobb kedvre deríteni – képzelhetitek mennyire sok sikerrel. Majd estefelé megelevenedett egy baba is, miközben az őt birtokló creepy girl nem kímélte játékszerét.

Köszönjük az Alkimista Labornak a helyszínt és a szórakoztatást (na meg a cosplay ötleteket), a Lakat Alattnak a türelmet – és bocsi a füstért, tudtuk mi, hogy a füstgép ilyet csinál, csak éppen nem sejtettük. Hálásak vagyunk fotósainknak: Szaninak, Atisnak és Bugának a gyönyörű képekért, minden modellnek, résztvevőnek, segédnek a támogatásért, kajáért meg úgy amblokk mindenért.

Szerző

Catleen
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.